ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Το χάντμπολ ξανά στην τηλεόραση

Το χάντμπολ ξανά στην τηλεόραση

Η ΟΧΕ κατέληξε σε συμφωνία με τη ΝΕΡΙΤ και θα μεταδοθούν τηλεοπτικά και οι δύο τελικοί του Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών στις 27 και στις 29 Μαρτίου αντίστοιχα.

Η τηλεόραση λάμπει δια της απουσίας της από τους αγώνες του χάντμπολ φέτος. Κρίμα, γιατί έχουν γίνει συναρπαστικοί αγώνες και έχουν μπει απίστευτα γκολ.

Φαίνεται πως κάτι αλλάζει τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με το Κύπελλο. Η νέα διοίκηση της ομοσπονδίας (ΟΧΕ) εξασφάλισε την τηλεοπτική μετάδοση όχι μόνο του τελικού των ανδρών, αλλά και των γυναικών μετά από συμφωνία με τη ΝΕΡΙΤ.

Παράλληλα ορίστηκαν και οι δύο τελικοί που θα διεξαχθούν στην Πυλαία. Ο τελικός των ανδρών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στο νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-Διομήδης Άργους θα γίνει το Σάββατο 27 Μαρτίου και ένα 48ωρο αργότερα ο τελικών των γυναικών μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Νέας Ιωνίας.

Η ΟΧΕ ευχαρίστησε τη Νέα Ιωνία " για την πολύ σοβαρή πρόταση ανάληψης του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών στην Αθήνα, η οποία δεν έγινε δεκτή, αφού το τριήμερο 13-15 Μαρτίου -όπου είχε οριστεί αρχικά ο τελικός- δεν ήταν δυνατό να υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη, λόγω άλλων προγραμματισμένων μεταδόσεων της τηλεόρασης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ