ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / HANDBALL PREMIER / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / HANDBALL PREMIER / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το φύλλο αγώνα του τέταρτου τελικού της Handball Premier γράφει μεταξύ άλλων για παρακώλυση της προθέρμανσης του Ολυμπιακού από φίλους της ΑΕΚ και για φτύσιμο παίκτη.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το "Γ Κασιμάτης" του ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 22-21 της ΑΕΚ και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Handball Premier σε 2-2. Πλέον, τα πάντα θα κριθούν σε πέμπτο αγώνα στο "Μελίνα Μερκούρη" (6/6, 17:30).

Οι παρατηρητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα ότι παρεμποδίστηκε από είσοδο φιλάθλων της Ένωσης η προθέρμανση των παικτών του Ολυμπιακού, ότι υπήρξαν τρεις φορές υβριστικά συνθήματα κατά του γκολκίπερ των Πειραιωτών, Κώστα Τσιλιμπάρη και πως μπήκαν φίλαθλοι στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα και υπήρξε φτύσιμο σε παίκτη.

Είναι αρκετά επιβαρυντικό για την Ένωση το φύλλο αγώνα και μένει να δούμε ποια θα είναι η τιμωρία που θα της επιβληθεί για όσα συνέβησαν στον τέταρτο τελικό.

Αναλυτικά:

"Οι παρατηρητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: «1. Παρακώλυση της προθέρμανσης της Β΄ ομάδας λόγω παρουσίας οπαδών της Α’ ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. 2. Δεν τηρήθηκε το άρθρο Δ’ της εγκυκλίου της ΕΛ.ΑΣ. 3) Δεν λειτούργησε η ηχητική εγκατάσταση. 4) Βλάβη του χρονομέτρου στο 1:44. 5)Υβριστικά συνθήματα κατά του αθλητή της Β’ ομάδας Κ. Τσιλιμπάρη (τρεις φορές). 6) Είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο με τη λήξη του αγώνα, οι οποίοι συγκρατήθηκαν. 7) Φτύσιμο σε παίκτη… Ακολουθεί αναλυτική έκθεση".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ