ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στη Βοσνία Εθνική Παμπαίδων, Φίλιππος και ΧΑΝΘ

Στη Βοσνία Εθνική Παμπαίδων, Φίλιππος και ΧΑΝΘ

Με την στήριξη του "ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ" οι ελληνικές ομάδες θα πάρουν μέρος στο φημισμένο τουρνουά του Μπρτσκό "Lokomotiva Cup 2015".

Με την υπογραφή σχετικής σύμβασης επισημοποιήθηκε η συνεργασία του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» με την Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ που αφορά τις δράσεις των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων μέσω χορηγίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η πρώτη δράση πάνω στην συγκεκριμένη χορηγία του 4ου Διεθνούς Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών (Βέροια, 22-27 Απριλίου 2016) είναι η αποστολή της Εθνικής Παμπαίδων Α’ (γεννημένοι 2002-2003), καθώς και του Φιλίππου Βέροιας και της ΧΑΝΘ στην κατηγορία των Παίδων στη Βοσνία το διάστημα 17-21 Δεκεμβρίου 2015.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και οι δύο ελληνικοί Σύλλογοι θα πάρουν μέρος στο σπουδαίο τουρνουά του Μπρτσκό «Lokomotiva Cup 2015» μαζί με σπουδαίες ομάδες από Κροατία, Σλοβενία, Δανία, Βοσνία, Σερβία, Μαυροβούνιο και Ουγγαρία.

Προετοιμασία στη Βέροια

Μάλιστα για την καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής Παμπαίδων, ενόψει του τουρνουά, ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» -σε συνεννόηση με την ΕΑΠ/ΟΧΕ- αποφάσισε να καλύψει όλα τα έξοδα (μετακίνηση, διαμονή, διατροφή) της ομάδας, ώστε να πραγματοποιήσει τριήμερο προπονητικό καμπ στη πόλη της Βέροιας, το διάστημα 11-13 Δεκεμβρίου 2015.

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στον όμιλο τις Γκόρενιε (Σλοβενία), Μοσλάβινα (Κροατία) και Μπέλινια (Βοσνία). Στην κατηγορία των παίδων ο Φίλιππος Βέροιας βρίσκεται στον Α΄ όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις PPD Ζάγκρεμπ (Κροατία), Ίσβιντακ (Βοσνία), Μπόρατς Μπάνια Λούκα 2 (Βοσνία) και Ερυθρό Αστέρα (Σερβία).

Η ΧΑΝΘ τοποθετήθηκε στο Β΄ όμιλο και θα έχει αντιπάλους τις Πιβοβάρνα Λάσκο Τσέλιε (Σλοβενία), Παρτίζαν (Σερβία), Ζουπάνια (Κροατία) και Λοκομοτίβα (Βοσνία).

Γ΄ όμιλος: Νόβι Βελιγραδίου (Σερβία), Γκόρενιε (Σλοβενία), Γέρσι 1 (Δανία), Κριβάλια (Βοσνία), Μπιέλινα (Βοσνία)

Δ’ όμιλος: Μπόρατς 1 (Βοσνία), Βέζπρεμ (Ουγγαρία), Γέρσιε 2 (Δανία), Μοσλάβινα (Κροατία), Σμεντερεβό (Σερβία).

«Κίνηση αγάπης προς το άθλημα και τα παιδιά»

H αντιπρόεδρος του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και αρχηγός της αποστολής στη Βοσνία, Κατερίνα Ψωμιάδου επεσήμανε: «Είναι μια κίνηση αγάπης του ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ προς το άθλημα για όλα τα παιδιά, ώστε να αποκτήσουν ακόμα περισσότερες εμπειρίες και να ανεβάσουν πιο ψηλά το επίπεδο του ελληνικού χάντμπολ. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δυνατά τουρνουά της Ευρώπης και μετέχουν μεγάλες ομάδες από σπουδαίες σχολές. Κάθε χρόνο θα προσπαθούμε σαν ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ να δίνουμε την ευκαιρία και σε άλλες ομάδες να παίζουν σε αντίστοιχα τουρνουά του εξωτερικού».

«Μόνο κέρδη»

Ο Ομοσπονδίας τεχνικός της Εθνικής Παμπαίδων Χρήστος Τζουβάρας σχολίασε: «Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια με την ευτυχή συγκυρία της χορηγίας του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» αυτή η Εθνική ομάδα θα δώσει αγώνες στο εξωτερικό. Τα παιδιά είναι μια πρώτη επιλογή από την διαδικασία που έχουμε ξεκινήσει από τον Οκτώβριο. Σε συνεργασία με την ΕΑΠ/ΟΧΕ και τους συναδέλφους προπονητές προσπαθούμε να περάσουμε σε όλους τους αθλητές μια κοινή φιλοσοφία πάνω στην τεχνική. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά που θα παίξουν αντίπαλοι με αθλητές από το εξωτερικό που έχουν άλλες παραστάσεις. Κάποιες ομάδες που παίρνουν μέρος στο τουρνουά είναι πολύ ισχυρές, άλλου επιπέδου και από αυτό μόνο κέρδη θα έχουμε».

«Πρόκληση και ευκαιρία»

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Τάσος Χατζηπαρασίδης δήλωσε: «Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τα αναπτυξιακά τμήματα του Φιλίππου και παράλληλα πρόκληση να δούμε τις δυνατότητες μας απέναντι σε παραδοσιακές σχολές του χάντμπολ. Είναι μεγάλη ευκαιρία που μας δίνεται μέσα από το «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» το οποίο ευχαριστούμε δημόσια για αυτή την δυνατότητα. Ελπίζω να την αρπάξουμε και να μαζέψουμε όσο περισσότερες εμπειρίες, εικόνες, παραστάσεις από αυτές τις μεγάλες δυνάμεις που θα αντιμετωπίσουμε».

«Ανοίγουν οι χαντμπολικοί μας ορίζοντες»

Ο τεχνικός της ΧΑΝΘ Αλέξης Παπαβασίλης είπε: «Σαν ΧΑΝΘ είναι γνωστό ότι δίνουμε πολύ βάση στις αναπτυξιακές ηλικίες. Σε συνεργασία με τους προπονητές της πρώτης ομάδας Νίκο Μάντζο και Γιώργο Βασιλειάδη προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα μοντέλο προσδοκιών στις μικρές ηλικίες με κύριο μέλημα την προώθηση των παιδιών αυτών στο μέλλον στην ανδρική μας ομάδα και κατ’ επέκταση και στις Εθνικές ομάδες. Το μοντέλο αυτό προϋποθέτει μια ενιαία προπονητική διαδικασία την οποία έχουμε συναποφασίσει και στα πλαίσια αυτά εντάσσεται η συμμετοχή των Παίδων σε όσο των δυνατόν περισσότερα ανταγωνιστικά παιχνίδια. Το τουρνουά της Βοσνίας –που μας προσφέρει ο ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ- μας δίνει την ευκαιρία να ανοίξουμε τους χαντμπολίκους μας ορίζοντες, καθώς πρόκειται για ένα διεθνές τουρνουά με σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες και σχολές και υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού».

SHARE:

BEST OF NETWORK

Ομολόγησε ο 15χρονος δράστης της δολοφονίας του 6χρονου

Ο επίσης κωφάλαλος και επίσης Ρομά δράστης υπέδειξε το εγκαταλελειμμένο σπίτι στους αστυνομικούς. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού (Pics)

Η επόμενη πιο άθλια ποδοσφαιρική ταινία έχει trailer

Το Dangerous Game είναι απλά φάουλ.

Ο γιος του τρομοκράτη που έκανε την πρώτη επίθεση στους Δίδυμους Πύργους

Πώς είναι να μεγαλώνεις ως γιος του τρομοκράτη που σχεδίασε την πρώτη επίθεση στους Δίδυμους Πύργους. Υπάρχει διέξοδος από τη βαριά σκιά του πατέρα σου; Είναι η βία η απάντηση στα προβλήματα του σύγχρονου κόσμου; Ο Ζακ Eμπραχίμ μιλά για τη ζωή του, το ISIS, τον Τραμπ, τον γιο της Πόλα Ρούπα αλλά και για το όραμα του για έναν κόσμο χωρίς ρατσιστικό μίσος (Pics)

Oι πιο τσουρουφλιστά σέξι φιναλίστ του The Voice

Γιατί καλή η φωνή, αλλά δεν είναι κακό να πούμε και 1-2 καλά λόγια για το κορμί.

Χάρτης: Πώς θα γίνει η Ευρώπη αν επικρατήσει ο εθνικισμός

Το μέλλον των κρατών της Ευρώπης, όπως τα γνωρίζουμε σήμερα, επιχειρεί να καταγράψει ο ένας χάρτης, που καταγράφει όλες τις περιοχές που επιθυμούν ανεξαρτησία. Πως θα επηρεαστεί η Ελλάδα; (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24