ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πληρωμές σε σωματεία και διαιτητές

Πληρωμές σε σωματεία και διαιτητές
INTIME SPORTS

Η ομοσπονδία χάντμπολ ξεκίνησε την καταβολή οφειλομένων στους συλλόγους και στους διαιτητές. Πως μοιράστηκαν τα χρήματα.

"Τρύπες" προηγούμενων διοικήσεων προσπαθεί να κλείσει η νέα διοίκηση της ομοσπονδίας χάντμπολ (ΟΧΕ). Ανακοινώθηκε λοιπόν πως εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο η καταβολή 42.500 ευρώ στους συλλόγους και 30.000 ευρώ σε διαιτητές και στελέχη αγώνων.

Ο Β' Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ κ. Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος εξήγησε πως θα διανεμηθούν τα χρήματα:

" Στη χθεσινή (Τετάρτη) συνεδρίαση, τηρώντας τις δεσμεύσεις μας στην περασμένη Γενική Συνέλευση, αποφασίσαμε να διαθέσουμε το ποσό των 42.500€. προκειμένου να ξεκινήσει η αποπληρωμή των οφειλών προηγούμενων ετών προς τα σωματεία. Αποφασίσαμε η καταβολή του ανωτέρω ποσού να γίνει με γεωμετρική πρόοδο ως εξής: Καταβολή 500€ για οφειλές από 3.500 έως 5.500€, 1.000€ για οφειλές από 5.500 έως 7.000€, 1.500€ για οφειλές από 7.000 έως 8.000€ και καταβολή 2.000€ στα σωματεία που τους οφείλονται από 8.000€ και άνω.

Στόχος αυτής της διαχείρισης πληρωμών είναι να κλείσει κατά το μέγιστο δυνατό η μεγάλη «ψαλίδα» που παρουσιάζεται μεταξύ οφειλών στις λογιστικές καρτέλες των σωματείων. Επίσης θεωρούμε σωστό τα σωματεία που είχαν την μεγαλύτερη αναπροσαρμογή στις οφειλές τους που έγινε κατ' εφαρμογή των αποφάσεων της ΓΣ, να έχουν και μια μικρή προτεραιότητα έναντι των υπολοίπων που τους οφείλονται λιγότερα από 3.500€.

Σε δεύτερη φάση και εντός του 2015 όπου αναμένεται και η 1η δόση της τακτικής επιχορήγησης, η αποπληρωμή των οφειλών θα συνεχιστεί συμπεριλαμβάνοντας τα σωματεία που τους οφείλονται λιγότερα των 3.500€.

Εκτιμώ ότι με τους ρυθμούς αυτούς, τις χορηγίες που έχουν έρθει και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την εξεύρεση νέων χορηγιών, θα μπορέσουμε να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας ως προς την αποπληρωμή των οφειλών μας χωρίς να γίνει σημαντική περιστολή των δραστηριοτήτων μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ