ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Μάλλιος: "Ήταν μια αντρική νίκη"

Μάλλιος: "Ήταν μια αντρική νίκη"
INTIME SPORTS

Άνθρωπο δεν ξέχασε που να μην ευχαριστήσει ο Χάρης Μάλλιος. Ο MVP του Διομήδη Άργους χαρακτήρισε "γλυκό" το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα του στη Νέα Ιωνία (videos)

Φοράει τη φανέλα με το Νο11, όμως στον τελικό πέτυχε 12 γκολ. Ο Χάρης Μάλλιος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στον τρίτο τελικό. Οκτώ φορές εκτέλεσε πέναλτι, ένα έχασε μετά από απόκρουση του Κώστα Τσιλιμπάρη.

Ψύχραιμος, παθιασμένος στα 60 λεπτά του αγώνα συνδύασε την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Διομήδη με ένα δεύτερο πρωτάθλημα και ένα δεύτερο βραβείο MVP.

Ο τίτλος είναι αφιερωμένος στην οικογένεια του Διομήδη, ενώ στις δηλώσεις του ο διεθνής πλέι μέικερ έκανε ειδική μνεία στον Σπύρο Δημητράκουλα, τον ρεφλεξολόγο που δουλεύει τον τελευταίο καιρό με τους "Λύκους".

" Ήταν μια αντρική νίκη, ένα γλυκό πρωτάθλημα, κερδίσαμε την ΑΕΚ, η οποία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλω να της δώσω συγχαρητήρια. Είμαι πολύ ευτυχισμένος", δήλωσε στο Sport24.gr μετά το τέλος του αγώνα.

Αναφερόμενος στον "φευγάτο" Νταβόρ Τάσκοβιτς είπε πως " την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες και όχι οι απόντες", προσθέτοντας πως όλα τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν από την Κυψέλη και μετά και η αναμονή 20 και πλέον ημερών "μας πεισμώνουν για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ