ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κίριλ Λαζάροφ, ο κανονιέρης του Τσάμπιονς Λιγκ

Barcelona

Foto: Johannes Kernmayerwww.kernmayer.com
Barcelona Foto: Johannes Kernmayerwww.kernmayer.com WWW.KERNMAYER.COM

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Κίριλ Λαζάροφ θέλει να γράψει ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ του χαντμπολ ξεπερνώντας τα 1000 γκολ στη διοργάνωση.

Δίχως αμφιβολία είναι ένας από τους πλέον χαρισματικούς σκόρερ στην ιστορία του χαντμπολ. Ο Κίριλ Λαζάροφ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο είναι έτοιμος να πανηγυρίσει για δύο λόγους. Ο πρώτος αφορά την προσπάθειά του για να κατακτήσει για πρώτη φορά το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά από μία σπουδαία καριέρα ο συγκεκριμένος τίτλος είναι από τους λίγους που απουσιάζουν από το πλούσιο παλμαρέ του.

Ο άλλος αφορά ένα σπουδαίο στατιστικό κατόρθωμά του. Σε μία πορεία 17 ετών ο Λαζάροφ έχει πετύχει ήδη 977 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ετοιμάζεται να σπάσει το φράγμα των 1000 τερμάτων.

Αποστολή δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη για τον χαρισματικό σκόρερ από τα Σκόπια που στα 35 του χρόνια αποτελεί έναν από τους στυλοβάτες της προσπάθειας της Μπαρτσελόνα για επιστροφή στην κορυφή.

Άλλωστε, στο πρόσφατο παρελθόν έχει αποδείξει πως είναι ικανός να πετύχει σε δύο αγώνες τα 23 τέρματα που του χρειάζονται για το συγκεκριμένο ρεκόρ. Πριν από μερικούς μήνες είχε σκοράρει 22 τέρματα σε δύο ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του, ενώ φέτος είναι μέχρι στιγμής ο πρώτος σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ με 99 τέρματα.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη επίδοσή του αποτελεί ατομικό ρεκόρ.

Αναλυτικά ο πίνακας με τα γκολ του στο Τσάμπιονς Λιγκ:

Κίριλ Λαζάροφ, ο κανονιέρης του Τσάμπιονς Λιγκ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ