ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Και στην υπογραφή... Μάγκες

Και στην υπογραφή... Μάγκες
INTIME SPORTS

Παρουσιάστηκαν τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ. Το αυθεντικό εισιτήριο φέρει τις υπογραφές όλων των παικτών της Ένωσης (φωτογραφίες).

Πρόσκληση στους φίλους της ΑΕΚ να ενισχύσουν την ομάδα στον εντός έδρας αγώνα με Ντιναμό Μινσκ (31/8) για τα προκριματικά του Champions League απηύθυνε ο πρόεδρος του τμήματος, Δημήτρης Λαζόπουλος στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της Ένωσης τη νέα σεζόν.

Από 20 ευρώ ξεκινούν οι τιμές και φτάνουν μέχρι τα 100 ευρώ για μια μόνιμη θέση στο κλειστό ολυμπιακό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων.

" Όταν ανέλαβα την ομάδα, έκανα το χρέος μου, έκανα αυτό που έπρεπε, τώρα ήρθε η ώρα η δική σας, η ώρα του κόσμου. Μαζί θα ταξιδέψουμε και θα πανηγυρίσουμε μεγάλες στιγμές και νίκες. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα βοηθήσει τους παίκτες να βγάλουν φτερά, να οδηγήσουν τον σύλλογο σε μεγάλες στιγμές, μεταφέροντας το όνομα της ΑΕΚ σε όλη την Ευρώπη αν είναι δυνατόν", υποστήριξε ο κ.Λαζόπουλος.

Και στην υπογραφή... Μάγκες
INTIME SPORTS

Το καθένα από τα εισιτήρια φέρει στην πίσω όψη τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας του Γιάννη Αρβανίτη κάτω από την λέξη "Μάγκες". Υπάρχει εξήγηση και την έδωσε ο κ.Λαζόπουλος.

" Οι παίκτες που ήρθαν μαζί με αυτούς που υπήρχαν και είναι νταμπλούχοι, συνιστούν ένα σύνολο που θα έχει πρωταγωνιστικό χαρακτήρα. Έχουν υπογράψει όλοι οι παίκτες τα διαρκείας, κάτω από την λέξη μάγκες. Και αυτό έχει συμβολική σημασία. Γιατί δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι αυτά τα παιδιά, κάτω από δύσκολες συνθήκες κατάφεραν και κράτησαν την σημαία ψηλά, κατάφεραν την ώρα που το δάκρυ έρεε άφθονο, να δώσουν ικανοποίηση στο βασανισμένο κόσμο της ΑΕΚ".

Και στην υπογραφή... Μάγκες
INTIME SPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ