ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ιατρούδης: "Θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο"

Ιατρούδης: "Θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο"

Ο προπονητής του ΙΕΚ Ξυνή Δικέας, Παναγιώτης Ιατρούδης, μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" μετά τη νίκη επί του Δούκα για το Τσάλεντζ Καπ (AUDIO).

Για το χαμηλό μπάτζετ του ΙΕΞ Ξυνή Δικέας, σε σύγκριση με τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης: “Η ομάδα που κατέκτησε πέρυσι το Τσάμπιονς Λιγκ είχε 18 εκατ. ευρώ. Μια γερμανική ομάδα για να μείνει στην κατηγορία θέλει τρία εκατ. ευρώ. Από την κεντρική Ευρώπη και πάνω, μετά το ποδόσφαιρο είναι το κορυφαίο άθλημα”.

Για την πρώτη θέση που βρίσκεται η ομάδα του στο πρωτάθλημα: “Μετά από οκτώ αγώνες είμαστε στην πρώτη θέση και ευελπιστούμε με ταπεινότητα και δουλειά να συνεχίσουμε. Κερδίσαμε στην Ευρώπη το πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Δούκα και το επόμενο Σάββατο έχουμε το δεύτερο παιχνίδι. Τα τελευταία χρόνια παίζουμε πολύ γρήγορο χάντμπολ, πολύ τεχνικό και πολύ όμορφο από θέαμα».

Για τη θερμή σχέση που διατηρεί με τον Γιώργο Κρανάκη: “Εχουμε γράψει ιστορία μαζί με τον προπονητή του Δούκα. Και στις εθνικές ομάδας και γενικότερα στο άθλημα. Στην ομάδα μας υπάρχουν άνθρωποι, όπως ο Σοφοκλής Ξυνής, που μας στηρίζουν και οικονομικά και ψυχολογικά. Και η πολιτεία έχει βοηθήσει την ομοσπονδία. Η ομάδα είναι μια παρέα και θα κοιτάξουμε να διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο”.

Για το αν είναι το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα φέτος: “Πρέπει απέναντι σε όλες τις ομάδες να παίξεις πολύ καλά για να νικήσεις. Χρειάζεται σκληρή δουλειά για να είσαι πρώτος και να κρατηθείς μέχρι το τέλος”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ