ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ήττα από Τυνησία για την Εθνική Ελλάδος

Ήττα από Τυνησία για την Εθνική Ελλάδος

Στο πρώτο παιχνίδι με το Νίκο Γραμματικό στον πάγκο της ομάδας, η Εθνική Ελλάδος ηττήθηκε από την πανίσχυρη Τυνησία σε φιλικό που έδωσε στην Τύνιδα με σκορ 36-19.

Την ήττα γνώρισε σε φιλικό παιχνίδ η Εθνική Ελλάδος το βράδυ της Τρίτης (26/07) από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τυνησίας στην Τύνιδα με σκορ 36-19.

Η διαφορά δυναμικότητας και ετοιμότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής, καθώς η η Εθνική ομάδα της Τυνησίας βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας της εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Αντίθετα η Εθνική ομάδα παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές λόγω της αλλαγής του προπονητή, ο Γραμματικός αντικατέστησε τον Κρανάκη, αλλά και λόγω της απουσίας πολλών παικτών που κάνουν προετοιμασία με τις ομάδες τους στο εξωτερικό.

Στη διαφορά ετοιμότητας των δύο ομάδων στάθηκε και ο Νίκος Γραμματικός, που δήλωσε μετά το παιχνίδι: " Η εικόνα μας ήταν όπως περίπου την φανταζόμουν πριν παίξουμε. Είχαμε δυνάμεις για κάποια διαστήματα, αλλά δεν αντέξαμε μέχρι το τέλος. Παίξαμε με μία πιο έτοιμη ομάδα. Σίγουρα μέτρησε για εμάς η μεγάλη αποχή από την αγωνιστική δραστηριότητα σε σχέση με την Τυνησία που είναι σε φουλ ρυθμούς, αφού σε λίγες ημέρες θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παρόλα αυτά μπορούμε να σταθούμε καλύτερα στο γήπεδο και να δούμε περισσότερα πράγματα στο δεύτερο φιλικό". Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες θα τεθούν εκ νέου αντιμέτωπες, στο ίδιο γήπεδο, την Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 20:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ