ΧΑΝΤΜΠΟΛ

"Εμφύλιος" στο Challenge Cup

"Εμφύλιος" στο Challenge Cup
INTIME SPORTS

Το ζευγάρι ΓΑΣ Κιλκίς-Δούκας αναδείχθηκε στην κλήρωση του 3ου γύρου του Challenge Cup. Ποιοι είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών συλλόγων και οι ημερομηνίες διεξαγωγή των αγώνων.

Ούτε φέτος αποφεύχθηκε η αναμέτρηση δύο ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο ΓΑΣ Κιλκίς (σ.σ. αντικατέστησε την ΑΕΚ στα Κύπελλα Ευρώπης) θα αντιμετωπίσει τον Δούκα στον 3ο γύρο του Challenge Cup.

Με τη σερβική Ραντνίτσκι θα αναμετρηθεί ο Ποσειδώνας Λουτρακίου επίσης στο Challenge Cup στο πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι στην ιστορία του συλλόγου.

Οι πρώτοι αγώνες στο Challenge Cup έχουν οριστεί στις 22 ή 23 Νοεμβρίου και οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν στις 29 ή 30 Νοεμβρίου.

Ο πρωταθλητής Διομήδης Άργους που θα παίξει στο EHF Cup και όχι στο Champions League κληρώθηκε στον 1ο γύρο με τη σουηδική Κρίστιανσταντ. Άτυχοι οι "Λύκοι" στην κλήρωση. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 6/7 και 13/14 Σεπτεμβρίου 2014. Αν περάσει η ελληνική ομάδα θα παίξει με την Σλοβενική Μάριμπορ

Στις γυναίκες τώρα η πρωταθλήτρια Νέα Ιωνία θα παίξει στον 2ο γύρο EHF Cup με την αυστριακή Τέκτον Βατ Άτζερσντορφ και η Αναγέννηση Άρτας με την ολλανδική HB Ντουντελάνγκε. Οι ρεβάνς θα γίνουν στην Ελλάδα. Οι πρώτοι αγώνες στις 18/19 και οι επαναληπτικοί 25/26 Οκτωβρίου.

Στον 3ο γύρο του Challenge Cup η Ορμή Πατρών φιλοξενεί την πορτογαλική Κολέγιο ντε Γκάια στον πρώτο αγώνα, ο Μέγας Αλέξανδρος ταξιδεύει στην Ισλανδία για την αναμέτρηση με τη Φραμ, ενώ ο Αμύντας Αμύνταιου υποδέχεται την ισραηλινή Χολόν. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 15 ή 16 Νοεμβρίου και οι επαναληπτικοί στις 22 ή 23 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ