ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Δύο νεκροί αθλητές στην Πάτρα

Δύο νεκροί αθλητές στην Πάτρα

Ο 35χρονος παίκτης του χάντμπολ στην Ακαδημία Πάτρας, Βασίλης Σινούρης και ο πυγμάχος Κώστας Φράγκος βρήκαν τραγικό θάνατο έξω από κλαμπ στην Πάτρα.

Το χαμό του Βασίλη Σινούρη θρηνεί η Ακαδημία Πάτρας. Ο 35χρονος παίκτης του χάντμπολ άφησε την τελευταία του πνοή έξω από νυχτερινό μαγαζί στην Πάτρα.

Άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα άνοιξαν πυρ εναντίον ανθρώπων που βρίσκονταν έξω από την είσοδο του νυχτερινού κέντρου.

Ο Σινούρης βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο φίλος του, ο πυγμάχος Κώστας Φράγκος έχασε τη μάχη με τη ζωή στο νοσοκομείο.

Ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και ο συναθλητής του Σινούρη, Δημήτρης Σακελλαρόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και η κατάθεση του αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Ο προπονητής της Ακαδημίας Πάτρας, Γιάννης Παπαγιαννόπουλος είπε με δυσκολία λίγα λόγια για τον αδικοχαμένο αθλητή:

" Είναι μεγάλη η θλίψη μας. Τον ήξερα από 12 χρονών, τον είχε φέρει ο πατέρας του στο αθλητικό σχολείο. Έπαιζε στον Ηρακλή Πατρών και στην συνέχεια ήρθε στο δικό μας σωματείο. Διασκέδαζε με την παρέα του στο μαγαζί. Τον είχε καλέσει ένας φίλος του που είχε γενέθλια. Όταν βγήκε από το μαγαζί τον πυροβόλησαν, νομίζοντας πως είναι κάποιος άλλος. Ήταν ένα παιδί ήπιων τόνων μαζί με τον αδερφό είχαν υπηρετήσει για πολλά χρόνια τον Σύλλογο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ