ΧΑΝΤΜΠΟΛ

"Αστακός" το "Δ.Τόφαλος"

"Αστακός" το "Δ.Τόφαλος"

Η ΟΧΕ υπενθυμίζει πως κανένας δεν θα έχει πρόσβαση στο κλειστό "Δ.Τόφαλος" την ημέρα του τελικού δίχως εισιτήριο ή πρόσκληση.

Ένα 48ωρο πριν από τη διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ, η ΟΧΕ έσπευσε να υπενθυμίσει ξανά τα μέτρα ασφαλείας που αφορούν τους θεατές του αγώνα.

Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες θα έχουν από 300 οπαδούς στη διάθεση τους, τα εισιτήρια των οποίων θα αναγράφουν το όνομα τους, ενώ θα έχουν και από 25 προσκλήσεις.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει τα παρακάτω:

" *Κανένας δεν θα μπορεί να πλησιάσει στην αθλητική εγκατάσταση «Δ. Τόφαλος» την ημέρα του αγώνα χωρίς εισιτήριο ή πρόσκληση.

*Καμία κάρτα ελευθέρας δεν ισχύει για τον συγκεκριμένο αγώνα.

*Θα υπάρχει προέλεγχος της αστυνομίας και η πρόσβαση στο γήπεδο θα γίνεται με επίδειξη του εισιτηρίου ή της πρόσκλησης ταυτόχρονα με την αστυνομική ταυτότητα.

*Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας οι ομάδες θα πρέπει το αργότερο μέχρι αύριο στις 14:00 να έχουν στείλει τις λίστες με τα ονόματα αυτών που προμηθεύτηκαν εισιτήριο.

*Η δε διαδικασία της χορήγησης προσκλήσεων και εισιτηρίων που είχε στην κατοχή της η ΟΧΕ και οι τοπικοί διοργανωτές έχει σχεδόν ολοκληρωθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ