BEACH VOLLEY

Nova Beach Volley Tournament – Ζήσ’ το κι εσύ!

Nova Beach Volley Tournament – Ζήσ’ το κι εσύ!

"Ζήσ’ το κι εσύ" είναι φέτος το σύνθημα της Nova, για το ραντεβού με την αγωνιστική δράση, το θέαμα και τη διασκέδαση στον ετήσιο καλοκαιρινό θεσμό Nova Beach Volley Tournament. Επόμενος σταθμός η Θεσσαλονίκη και έπειτα η Αθήνα. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες.

Η αυλαία της διοργάνωσης άνοιξε στην παραλία Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, την Παρασκευή 5 Ιουλίου και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! 65 ομάδες, 130 αθλητές και εκατοντάδες θεατές πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαιρινό τριήμερο στο Nova Beach Volley Tournament.

Το τουρνουά συνεχίζει το φετινό του ταξίδι και επόμενος καλοκαιρινός σταθμός είναι η Θεσσαλονίκη και η παραλία Ποταμού Επανομής (Beach Bar “Baba”).

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου τα πάντα θα είναι έτοιμα για να σας υποδεχτούν σε ένα ακόμα τριήμερο αφιερωμένο στο αγαπημένο σπορ του καλοκαιριού: το Beach Volley. Από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή 14/7, ελάτε να παίξουμε στην παραλία, να δροσιστούμε στη θάλασσα, να παρακολουθήσουμε θέαμα υψηλού επιπέδου, σε περιγραφή του γνωστού παρουσιαστή Πάρη Γκαγκαδέλη. Δώρα και εκπλήξεις περιμένουν όλους όσοι παρακολουθήσουν ή συμμετάσχουν στο Nova Beach Volley Tournament.

Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στην Αττική, στο Yabanaki, Ακτή Βάρκιζας από την Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Ιουλίου.

Το τουρνουά διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και τον πρώην διεθνή αθλητή του Volley και ειδικό συνεργάτη Nova Sports Events Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.

Δηλώστε τη συμμετοχή της ομάδας σας στο:

www.forthnetgroup.gr/novabeachvolley2013

Το Nova Beach Volley Tournament διεξάγεται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς Παιδιάς.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι Amstel Radler και το Lipton Ice Tea.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ