ΣΤΗΛΕΣ

Τζακ-ποτ για την Οντ Γκρένλαντ

Τζακ-ποτ για την Οντ Γκρένλαντ

Ο Νορβηγός Ίνγκβαρ Μπόργκεσεν, θα πρέπει να αισθάνεται αρκετά τυχερός, μιας και κέρδισε στο τζακ-ποτ ευρωπαϊκής λοταρίας περίπου 13.500.000 ευρώ. Το ίδιο θα πρέπει να αισθάνεται όμως και η νορβηγική Οντ Γκρέναλντ, αφού μέρος των χρημάτων αυτών, θέλει να τα επενδύσει στο σύλλογο!

Ο Ίνγκβαρ Μπόργκεσεν, ίσως αισθάνεται από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στο κόσμο. Ο Νορβηγός είχε πάρει μέρος σε μια ευρωπαϊκή λοταρία και τελικά κατάφερε να κερδίσει και το τζακ-ποτ!

Το ποσό που εισέπραξε ήταν κάτι παραπάνω από 102 εκατομμύρια νορβηγικές κορώνες, δηλαδή κοντά στα 13.500.000 ευρώ! Ποσό που σε άλλη περίπτωση δεν θα έβλεπε... ούτε με κιάλια, αλλά να που τελικά η θεά τύχη του χαμογέλασε.

Ωστόσο ο Νορβηγός, με τα χρήματα αυτά, έχει βάλει σκοπό να βοηθήσει και την της περιοχής του, την Οντ Γκρένλαντ, την οποία και υποστηρίζει.

Η ομάδα, φέτος δεν βρίσκεται στην καλύτερη οικονομική κατάσταση και ήταν αναγκασμένη να πουλήσει μερικούς από τους καλούς της ποδοσφαιριστές, προκειμένου να μπει ρευστό στα ταμεία του συλλόγου.

Πρώτος στη λίστα των πωλήσεων, ήταν ο νεαρός ταλαντούχος αμυντικός, Σεμπ Μπέργκε, που αποτελεί και ένα από τα πολυτιμότερα "κομμάτια" της Όντ Γκρένλαντ.

Έτσι ο Μπόργκεσεν, με τα λεφτά από το τζακ-ποτ, αποφάσισε να μην αφήσει να συμβεί κάτι τέτοιο. Έδωσε 300.000 ευρώ αγοράζοντας μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη, ώστε ο αμυντικός να παραμείνει, ενισχύοντας παράλληλα και το σύλλογο.

Και δεν φαίνεται να θέλει να σταματήσει εκεί, αφού η πρώτη του απόπειρα ανάμειξης με το σύλλογο, φάνηκε να του άρεσε.

Ποιος ξέρει, ίσως μια μέρα τον δούμε μέχρι και πρόεδρο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ