ΣΤΗΛΕΣ

Τρομερό πέναλτι από τον Μπόα Μόρτε

Τρομερό πέναλτι από τον Μπόα Μόρτε

Ο πρώην άσος των Άρσεναλ, Φούλαμ, Γουέστ Χαμ αλλά και Λάρισας, Λουίς Μπόα Μόρτε, εκτέλεσε με απίστευτο τρόπο ένα πέναλτι σε φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό. Δείτε την απίστευτη εκτέλεση του Πορτογάλου. (video)

Φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό έδωσε ο Λουίς Φίγκο μαζί με καλούς του φίλους, ενάντια της πρωταθλήτριας Βενεζουέλας, Ντεπορτίβο Ανζοατεγκουί. Η ομάδα των φίλων του Πορτογάλου σούπερ σταρ, κέρδισε με 3-2, ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο Μπόα Μόρτε, ο οποίος είναι γνωστός κι από το πέρασμά του από τη Λάρισα, πετυχαίνοντας 2 γκολ.

Ωστόσο το ένα απ' αυτά ήταν αρκετά θεαματικό. Ο Πορτογάλος, ανέλαβε να εκτελέσει ένα πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, ωστόσο, η εκτέλεση δεν θύμιζε τις συνηθισμένες.

Ο Μπόα Μόρτε ξεγέλασε τον γκολκίπερ, περνώντας το πόδι του πάνω από την μπάλα, κάνοντάς τον να πέσει από την αριστερή πλευρά, ενώ στη συνέχεια την έστειλε στην άλλη γωνία της εστίας.

Η εκτέλεσή του βέβαια, ίσως εμπνεύσει κι άλλους στο μέλλον να κάνουν το ίδιο. Δείτε την απίστευτη εκτέλεση του Μπόα Μόρτε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ