ΣΤΗΛΕΣ

Μπράιαντ και Ρόνι βλέπουν ματς παρέα

Μπράιαντ και Ρόνι βλέπουν ματς παρέα

Στη Βραζιλία ενόψει Κυπέλλου Συνομοσποδιών βρίσκεται ο Κόμπε Μπράιαντ και δεν χάνει την ευκαιρία να δείχνει την μεγάλη του αγάπη για τη στρογγυλή θεά. Αυτή τη φορά, βρέθηκε παρέα με τον Ροναλντίνιο, σ' ένα ματς παίδων, δείχνοντάς μας και κάποιες από τις ικανότητές του στο άθλημα. (video)

Ο σούπερ σταρ του NBA, Κόμπε Μπράιαντ βρίσκεται στη Βραζιλία, απολαμβάνοντας απ' ότι φαίνεται την ατμόσφαιρα του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας μάλιστα, όπως έχει δηλώσει, μικρός έπαιζε πολύ ποδόσφαιρο, εξού και η μεγάλη του αγάπη για το άθλημα.

Μετά τις φωτογραφίες του με τους Νεϊμάρ και Μπαλοτέλι, δεν έχασε την ευκαιρία, κάποια στιγμή που δεν διεξαγόταν κάποιος αγώνας για τη διοργάνωση, να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι μικρών παιδιών, παρέα με τον Ροναλντίνιο.

Ο Ρόνι είναι ο αγαπημένος παίκτης του Μπράιαντ, ενώ και ο Αμερικανός είναι ο αγαπημένος μπασκετμπολίστας του Βραζιλιάνου. Άρα η συμπάθεια ήταν αμοιβαία. Μάλιστα, ο Ροναλντίνιο, κάθισε δίπλα στον Κόμπε, φορώντας και την φανέλα της εθνικής των Η.Π.Α.

Ο Μπράιαντ, μετά το τέλος της αναμέτρησης, δεν παρέλειψε να κάνει και μερικά... κόλπα με την μπάλα, δείχνοντας και τις ικανότητες του. Φυσικά, ο κόσμος ξετρελάθηκε με τους δυο τους, με τα φωτογραφικά φλας να παίρνουν φωτιά.

Δείτε το βίντεο των δυο σούπερ σταρ να βλέπουν παρέα το ματς, αλλά και τις δηλώσεις και τα κόλπα του... Κόμπε:

Μπράιαντ και Ρόνι βλέπουν ματς παρέα
Μπράιαντ και Ρόνι βλέπουν ματς παρέα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ