ΣΤΗΛΕΣ

"Τρέλα" με την σύντροφο Σνάιντερ από τους Τούρκους!

"Τρέλα" με την σύντροφο Σνάιντερ από τους Τούρκους!

Οι ρεπόρτερ της Γαλατάσαραϊ δεν ακολουθούν κατά πόδας μόνο το νέο σούπερ απόκτημα της ομάδας, Γουέσλι Σνάιντερ, αλλά και την εκθαμβωτική Γιολάντε Καμπάου (videos)!

Ο Γουέσλι Σνάιντερ είναι χωρίς αμφιβολία το πιο "hot" όνομα αυτή τη στιγμή στην ποδοσφαιρική Τουρκία και η αιτιά δεν είναι μόνο η προφανής, ότι δηλαδή αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα φορέσουν τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ.

Υπάρχει και η άλλη όψη που είναι φυσικά το alter ego του 28άχρονου Ολλανδού μέσου, η Γιολάντε Καμπάου, με την πανέμορφη σύζυγό του να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης από όλα τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η κυρία Σνάιντερ έχει το δικό της μερίδιο προβολής από τον επίσημο τηλεοπτικό σταθμό της Γαλατάσαραϊ (GalatasarayTV), όπου έχει ήδη παραχωρήσει δύο συνεντεύξεις.

Στην πρώτη της συνέντευξη μίλησε σε γυναίκα ρεπόρτερ για την μεταγραφή του Σνάιντερ λίγες ώρες μετά την έλευση του ζεύγους στην Κωνσταντινούπολη, ενώ την πριν από δύο ημέρες Σνάιντερ και Καμπάου βρέθηκαν μαζί σε τηλεοπτικό πλατό για κοινή συνέντευξη.

"Τρέλα" με την σύντροφο Σνάιντερ από τους Τούρκους!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η Καμπάου έγινε αυτόπτης μάρτυρας και ενός άσχημου περιστατικού απέναντι από το νέο της σπίτι, το οποίο θέλησε να μοιραστεί με όσους την ακολουθούν στο Twitter:

"To πανεπιστήμιο της Γαλατάσαραϊ καίγεται (530 χρόνια ιστορίας). Κοιτάξτε πόσο άσχημο είναι! Τόσο λυπηρό! Μένουμε σε ένα ξενοδοχείο δίπλα. Η φωτιά χειροτερεύει.

Λένε ότι είναι υπό έλεγχο τώρα. Ακόμα δείχνει τρομερή. Λυπάμαι για όλους τους ανθρώπους της Γαλατάσαραϊ", έγραψε χαρακτηριστικά.

Η νεα "μούσα" της Γαλατάσαραϊ, Γιολάντε Καμπάου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ