ΣΤΗΛΕΣ

Τραυματίστηκε πάνω στους πανηγυρισμούς ο Μάτιτς!

Τραυματίστηκε πάνω στους πανηγυρισμούς ο Μάτιτς!
© GETTY IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι ο Νεμάνια Μάτιτς δεν θα μπορούσε να παίξει κόντρα στη Γουέστ Χαμ, ακόμα και αν δεν ήταν τιμωρημένος, καθώς τραυματίστηκε στα επινίκια για την κατάκτηση του League Cup (video).

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι ο Νεμάνια Μάτιτς δεν θα μπορούσε να βοηθήσει την Τσέλσι κόντρα στη Γουέστ Χαμ, ακόμα και αν δεν ήταν τιμωρημένος, καθώς τραυματίστηκε την ώρα που πανηγύριζε μαζί με τους συμπαίκτες του την κατάκτηση του League Cup.

O Nεμάνια Μάτιτς παρακολούθησε από τις εξέδρες του "Γουέμπλεϊ" τον τελικό του League Cup κόντρα στην Τότεναμ την περασμένη Κυριακή, όμως μετά το τέλος του ματς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και συμμετείχε μαζί με τους συμπαίκτες του στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρώτου φετινού τίτλου της Τσέλσι .

Το εντυπωσιακό όμως είναι πως "κατόρθωσε" να τραυματιστεί κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών και έτσι ακόμα και αν δεν ήταν τιμωρημένος για την αναμέτρηση στο "Μπόλεϊ Γκράουντ" κόντρα στη Γουέστ Χαμ ( 1-0 η Τσέλσι με το γκολ του Αζάρ ) πάλι δεν θα μπορούσε να ενισχύσει την προσπάθεια των "μπλε".

"Ο Μάτιτς είναι τραυματίας και αποκόμμισε αυτό τον τραυματισμό πανηγυρίζοντας για το League Cup. Δεν αστειεύομαι", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο Ζοζέ Μουρίνιο, και πρόσθεσε:

"Δεν είναι σοβαρός τραυματισμός αλλά απόψε (σ.σ. Τετάρτη) δεν θα μπορούσε να παίξει. Γύρισε τον αστράγαλό του. Εάν δεν ήταν τιμωρημένος δεν θα μπορούσε να παίξει. Τραυματίστηκε την ώρα των πανηγυρισμών εντός γηπέδου".

Ο τεχνικός των Λονδρέζων επεσήμανε πάντως ότι ο 26χρονος Σέρβος μέσος θα επιστρέψει στις προπονήσεις Σάββατο ή Κυριακή και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους "16" του Champions League την ερχόμενη εβδομάδα.

Η στιγμή του τραυματισμού του Μάτιτς; (με το Νο 21 στην πλάτη)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ