ΣΤΗΛΕΣ

Τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Παλμέιρας

Τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Παλμέιρας

Αποκλεισμό σοκ από την μεξικάνικη Τιχουάνα γνώρισε η Παλμέιρας στη φάση των "16" του Κόπα Λιμπερταδόρες, αφού ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2. Μοιραίος παίκτης της βραζιλιάνικης ομάδας ήταν ο τερματοφύλακας της ο οποίος δέχθηκε ένα πραγματικά... αστείο γκολ! (video)

Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα για τους "16" του Κόπα Λιμπερταδόρες μεταξύ Τιχουάνα και Παλμέιρας, οι βραζιλιάνοι ήταν το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, έχοντας το 2ο παιχνίδι στην έδρα τους.

Ωστόσο η μεξικάνικη Τιχουάνα, έκανε την μεγάλη έκπληξη, αποκλείοντας τους και μάλιστα με νίκη 1-2 εκτός έδρας. Μοιραίος όμως παίκτης της Παλμέιρας, ήταν ο τερματοφύλακας Μπρούνο, ο οποίος δέχθηκε ένα αστείο γκολ και ακύρωσε τα όποια όνειρα της ομάδας του για πρόκριση.

Μετά από καλή εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες της Τιχουάνα, μπήκαν στην μεγάλη περιοχή και η μπάλα στρώθηκε σε ποδοσφαιριστή της ομάδας ο οποίος έκανε ένα χλιαρό σου προς το τέρμα.

Ενώ όλοι νομίζουν ότι ο τερματοφύλακας της Παλμέιρας απλά θα μαζέψει την μπάλα στην αγκαλιά του, αυτή περνάει μέσα από τα χέρια του και καταλήγει στα δίχτυα (!), με τους παίκτες... και των δύο ομάδων να μην πιστεύουν στα μάτια τους. Τελικά η Βραζιλιάνοι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού, με τους Μεξικανούς να παίρνουν την πρόκριση.

Δείτε το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Παλμέιρας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ