ΣΤΗΛΕΣ

Του έριξε με σπρέι πιπεριού επειδή διαμαρτυρήθηκε

Του έριξε με σπρέι πιπεριού επειδή διαμαρτυρήθηκε

Ένα σοκαριστικό βίντεο από αγώνα πρωταθλήματος κάτω των 14 ετών στην Τουρκία, ήρθε στη δημοσιότητα. Αστυνομικός ρίχνει σπρέι πιπεριού σε ποδοσφαιριστή επειδή διαμαρτυρόταν έντονα! (video)

Το παρακάτω βίντεο είναι κάτι παραπάνω από σοκαριστικό. Σε αγώνα για το πρωτάθλημα κάτω των 14 ετών στην Τουρκία, αστυνομικός χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού σε ποδοσφαιριστή, επειδή διαμαρτυρόταν.

Η Bursa Yolspor αντιμετώπιζε την İkitellispor, με τον αγώνα να λήγει 1-1 και να οδηγείται στην παράταση. Εκεί η Bursa κέρδισε τελικά με 3-1 με τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας να ξεσπούν έντονα.

Μετά από το τρίτο αμφιλεγόμενο γκολ της Bursa, οι παίκτες της αντιπάλου διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος στο γήπεδο. Ο διαιτητής τότε αναγκάστηκε να δείξει δυο κόκκινες κάρτες στους παίκτες της İkitellispor.

Αυτό με τη σειρά του ανάγκασε τον προπονητή της ομάδας να μπει μέσα στο γήπεδο και να χαστουκίσει έναν παίκτη του για την ανεκδιήγητη συμπεριφορά του.

Οι εντάσεις ωστόσο ήταν αμείωτες με αποτέλεσμα να επέμβουν και οι αστυνομικοί, ώστε να λυθεί το σκηνικό. Ωστόσο δεν το έκαναν και με τον πιο ορθόδοξο τρόπο, καθώς χρησιμοποίησαν σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο ενός 14χρονου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να στραφούν τελικά όλοι ενάντια στους αστυνομικούς για αυτή την ανεξήγητη ενέργεια.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Τουρκικής ομάδας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάψιμο στα μάτια, ενώ ένας φίλαθλος κατέγραψε το όλο σκηνικό με την κάμερα του κινητού του. Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ