ΣΤΗΛΕΣ

Το ζευγάρι της χρονιάς: Πικέ-Σακίρα!

Το ζευγάρι της χρονιάς: Πικέ-Σακίρα!

Αυτό που όλος ο ισπανικός Τύπος περίμενε έγινε πραγματικότητα... Ο Ζεράρ Πικέ επισημοποίησε τη σχέση του με την Σακίρα ανεβάζοντας στη σελίδα του στο Facebook την πρώτη φωτογραφία που είναι μαζί με την τραγουδίστρια!

Μετά το χωρισμό της Σακίρα με τον επί εννέα χρόνια συντροφό της Αντόνιο ντελ λα Ρουά, οι φήμες οργίαζαν για φλερτ της με τον Πικέ, όμως ο άσος της Μπαρτσελόνα αρνιόταν πεισματικά το παραμικρό, χρησιμοποιώντας το κλασικό μότο "είμαστε μόνο φίλοι".

Τελικά αποδείχτηκε ότι "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά", με τον 24χρονο πρωταθλητή Ευρώπης και κόσμου με την Ισπανία να ανεβάζει στη σελίδα του στο Facebook φωτογραφία που τον δείχνει μαζί με την διάσημη Κολομβιανή ποπ τραγουδίστρια, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση τους.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ισπανικά μίντια η φωτογραφία είναι από γιορτή που διοργάνωσε το ζεύγος πριν λίγες ημέρες με αφορμή των γενεθλίων τους (στις 2 Φεβρουαριόυ ο Πικέ έκλεισε 24 χρόνια ζωής και η Σακίρα τα 34), ενώ στην ίδια φωτογραφία απεικονίζονται και ο συμπαίκτης του στους "μπλαουγκράνα", Κάρλες Πουγιόλ, μαζί με τη σύντροφό του Μαλένα Κόστα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η "El Pais", για τους παίκτες της Μπαρτσελόνα η σχέση αυτή δεν ήταν κάτι το μυστικό, ενώ και ο Πεπ Γουαρδιόλα ήταν ενήμερος, σε βαθμό που να συμβουλεύει τον παίκτη να διαχειριστεί σωστά το θέμα της σχέσης του για να μην επηρεάσει την απόδοσή του στο χορτάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ