ΣΤΗΛΕΣ

Το τρομερό πτηνό-οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι!

Το τρομερό πτηνό-οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι!

Το γούρι της Μάντσεστερ Σίτι λέγεται "Τσίκσι". Διαβάστε την τρομερή ιστορία του πτηνού που τραγουδάει συνθήματα όταν παίζουν οι "πολίτες"!

Ο κάτοχος διαρκείας επί 30 χρόνια στη Σίτι, Τζέρεμι Σούτκλιφ, δεν πέταξε και τη σκούφια του όταν πριν από λίγο καιρό η σύζυγός του αποφάσισε να βάλει στο σπίτι ένα κατοικίδιο, όμως πολύ σύντομα άλλαξε άποψη βλέποντας το "δέσιμό" του πτηνού με την ομάδα του...

"Τον έμαθα να λέει "Πάμε Σίτι" και "Ρομπέρτο Μαντσίνι" και είναι περιττό να πω τώρα ότι ο Τζέρεμι το θεωρεί τώρα κορυφαίο πτηνό", αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Ζαν Σούτκλιφ, με τον σύζυγό της να προσθέτει:

"Έχει σπουδαίο ρεπερτόριο και πάντα έχει τα αυτιά του ανοιχτά κάθε φορά που βλέπω ματς στην τηλεόραση. Είναι φανατικός οπαδός της Σίτι όμως δεν γινόταν διαφορετικά σε αυτό το σπίτι".

Όσο για τις επόμενες φράσεις που ο οπαδός των "πολιτών" θα μάθει στον 18 μηνών Τσίκσι; Αυτές θα είναι "Σέρχιο Αγουέρο" και "6-1", όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, έχοντας στο μυαλό του τον πρόσφατο θρίαμβο της ομάδας του με 6-1 στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το τρομερό πτηνό-οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι!

Η οικογένεια Σούτκλιφ ποζάρει μαζί με το πτηνό-οπαδό της Σίτι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ