ΣΤΗΛΕΣ

Το πέναλτι-φάντασμα που δεν χτυπήθηκε ποτέ!

Το πέναλτι-φάντασμα που δεν χτυπήθηκε ποτέ!

Απίστευτο σκηνικό στη Βραζιλία: διαιτητής υπέδειξε ανύπαρκτο πέναλτι στο 88ο λεπτό όμως προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, και μετά από 35 λεπτά διαβουλεύσεων αποφάσισε την... οριστική διακοπή του ματς (video)!

Λίγες μόλις ημέρες μετά το σκηνικό τρόμου που στήθηκε στο Ατλέτικο Μινέιρο-Άρσεναλ Σαραντί, με αστυνομικούς να απειλούν με όπλα τους παίκτες της Άρσεναλ Σαραντί που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή, φτάνουν από τη Βραζιλία νέες ανησυχητικές εικόνες ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της χώρας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτή τη φορά, ο τόπος του.... παραλόγου ήταν το στάδιο "Romeirao di Juazeiro do Norte", με τις Guarani de Juazeiro και Guarany de Sobral να αναμετρώνται για το τοπικό πρωτάθλημα Cearense, σε μία αναμέτρηση που έμελε να μην τελειώσει ποτέ.

Η φάση που έβαλε... φωτιά στο ματς συνέβη στο 88ο λεπτό με τον διαιτητή Σέσαρ Μαγκαλιάες να υποδεικνύει λανθασμένα την άσπρη βούλα μετά από ένα έξοχο "καθαρό" τάκλιν του αμυντικού των γηπεδούχων, Ίγκορ, πάνω στον παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας, Μασιέλ.

Η απόφασή του ωστόσο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με παίκτες (βασικούς και αναπληρωματικούς), προπονητικό επιτελείο, παράγοντες και οπαδούς των γηπεδούχων να περικυκλώνουν τον διαιτητή και τους βοηθούς, με αποτέλεσμα να επιστρατεύονται αστυνομικοί για την προστασία τους.

Όσο για τη συνέχεια, αυτή ήταν πέρα από κάθε φαντασία. Αντί να γίνει εκκένωση του γηπέδου ώστε να εκτελεστεί το πέναλτι και να ολοκληρωθεί το ματς ή να διακοπεί το ματς υπέρ των φιλοξενουμένων, ο διαιτητής αποφάσισε μετά από 35 λεπτά αναμονής -έτσι απλά- πως ο αγώνας τελείωσε στο 88'.

Όπως αντιλαμβάνεστε το πέναλτι θα μείνει στην ιστορία, καθώς ίσως να είναι και το μοναδικό που σφυρίχτηκε αλλά δεν εκτελέστηκε ποτέ...

Δείτε το απίστευτο video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ