ΣΤΗΛΕΣ

Το νέο... παραστράτημα του Μπαλοτέλι!

Το νέο... παραστράτημα του Μπαλοτέλι!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι αναστάτωσε τη Μάντσεστερ Σίτι παραμονές του ντέρμπι με την Τσέλσι, ξενυχτώντας με φίλους σε κλαμπ του Μάντσεστερ. Διαβάστε το story.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Σίτι για τον αποψινό αγώνα στο Λονδίνο (αν τον κατακτήσουν οι "πολίτες" θα διατηρήσουν το +5 από τη 2η της βαθμολογίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου μόνο χαρούμενοι δεν είναι με τα τελευταία καμώματά του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, ο "Super Mario" παραβίασε τον εσωτερικό κανονισμό περί νυχτερινού ωραριου αφού διασκέδαζε με φίλους σε νυχτερινό κέντρο το βράδυ του Σαββάτου, και ενώ ο κανονισμός της ομάδας προβλέπει ότι οι παίκτες απαγορεύονται να συμμετέχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις τις 48 ώρες που προηγούνται ενός αγώνα.

Διαβάστε για τις 10 απίστευτες γκάφες του Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Ιταλός φορ δεν κατανάλωσε αλκοόλ, όμως ήταν αρκετά "θορυβώδης" στο εν λόγω κέντρο διασκέδασης, και από τη στιγμή που έφυγε από εκεί λίγο πριν τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, υπολογίζεται ότι έφτασε σπίτι του στις 2.

Να σημειωθεί ότι ο 21χρονος επιθετικός συμμετείχε κανονικά στην πρωινή κυριακάτικη προπόνηση της Σίτι, ενώ το παράπτωμά του αυτό ήρθε τρεις εβδομάδες μετά από εκείνο στην Ιταλία, όταν παραμονές του ματς με Νάπολι (Champions League) είχε αφήσει το ξενοδοχείο της ομάδας για να συναντήσει τη σύντροφό του Ραφαέλα Φίκο σε pizza-restaurant...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ