ΣΤΗΛΕΣ

Το "καυτό" φιλί του Κόμπι Μπράιντ με Βανέσα!

Το "καυτό" φιλί του Κόμπι Μπράιντ με Βανέσα!
© RPA

Ποιο διαζύγιο; Ο τηλεοπτικός φακός "τσάκωσε" τον Κόμπι Μπράιαντ να ανταλλάσσει τρυφερό φιλί με τη εν διαστάσει σύζυγό του, Βανέσα, μετά από τη λήξη αγώνα των Λέικερς στο "Staples Center". Διαβάστε λεπτομέρειες (photos).

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Βανέσα Μπράιαντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη "δισεπίλυτες διαφορές" με τον σύζυγό της Κόμπι, όμως φαίνεται ότι από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι.

Απόδειξη το γεγονός ότι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14/2) βρέθηκε στο "Staples Center" και παρακολούθησε διά ζώσης τον άνδρα της στη νικηφόρα αναμέτρηση των Λέικερς απέναντι στους Ατλάντα Χοκς ενώ δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό.

Όπως "μαρτύρησαν" οι τηλεοπτικές κάμερες αλλά και οι φωτογραφικοί φακοί, η 29χρονή άφησε τις εξέδρες μετά το τελευταίο σφύριγμα και βρέθηκε δίπλα στον σούπερ σταρ του NBA, με το ζευγάρι να ανταλλάσει ένα τρυφερό φιλί την ώρα που ο άσος των "λιμνανθρώπων" κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια της ομάδας του.

Το "καυτό" φιλί του Κόμπι Μπράιντ με Βανέσα!
© SPLASH

Σύμφωνα με αμερικανικές ιστοσελίδες, Κόμπι και Βανέσα Μπράιαντ εξακολουθούν να ζουν χωριστά, όμως δεν αποκλείεται να επέλθει συμφιλίωση και να μπουν στο "ψυγείο" οι διαδικασίες έκδοσης του διαζυγίου τους.

Να σημειωθεί ότι ο Κόμπι Μπράιαντ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη Βανέσα το 2001, έχοντας αποκτήσει από τότε δύο κόρες, τις Ναταλία και Τζάνα, ενω έχουν περιθώριο μέχρι τον Ιούνιο να αλλάξουν... άποψη, καθώς τότε θα έχουν ολοκληρωθεί και οι τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες για την έκδοση του διαζυγίου τους.

Το "καυτό" φιλί του Κόμπι Μπράιντ με Βανέσα!
© SPLASH
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ