ΣΤΗΛΕΣ

Το επικό τρολάρισμα στη Ντόρτμουντ από τη Σάλκε!

Το επικό τρολάρισμα στη Ντόρτμουντ από τη Σάλκε!

Λένε πως όταν κάποιος είναι κάτω δεν τον "χτυπάς". Στη Σάλκε όμως δεν το ενστερνίζονται αυτό αν κρίνει κανείς από το προκλητικό tweet που έκαναν εις βάρος της Ντόρτμουντ!

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο για μία ομάδα που 1,5 χρόνο πριν διεκδικούσε το στέμμα της πρωταθλήτριας Ευρώπης μαζί με τη Μπάγερν, η Μπορούσια Ντόρτμουντ έπιασε πάτο .

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πραγματοποιεί τραγική πορεία στη φετινή Bundesliga και το τελευταίο "χτύπημα" που δέχτηκε την περασμένη Κυριακή από την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη την έφερε ολομόναχη στην τελευταία θέση του πίνακα με 11 βαθμούς ( (3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 8 ήττες).

Ποιοί είναι όμως αυτοί που χαίρονται περισσότερο από τον καθένα για τη δυστυχία των "κιτρινόμαυρων"; Μα φυσικά η έτερη ποδοσφαιρική δύναμη της Βεστφαλίας, η Σάλκε, με τους "βασιλίκούς μπλε" να βρίσκουν ευκαιρία να "πικάρουν" τη Ντόρτμουντ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter.

Συγκεκριμένα ανέβασαν φωτογραφία με την βαθμολογία της Bundesliga μετά την ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής, στην οποία φαίνεται πως η Μπάγερν Μονάχου είναι πρώτη, η Σάλκε 6η και η Ντόρτμουντ 18η!.

"Συνεχίστε να κατεβάζετε τη σελίδα. Θα τους δείτε σύντομα. #MindTheGap", ήταν το χαρακτηριστικό τιτίβισμα της επίσημης Σάλκε, το οποίο πάντως μετά από λίγη ώρα διαγράφτηκε από τον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου για να μην ρίξουν και άλλο "λάδι στη φωτιά" στις σχέσεις τους με τη Ντόρτμουντ.

Το επικό τρολάρισμα στη Ντόρτμουντ από τη Σάλκε!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ