ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κλοπ: "Όποιος θέλει μόνο επιτυχίες, να γίνει οπαδός της Μπάγερν"

Κλοπ: "Όποιος θέλει μόνο επιτυχίες, να γίνει οπαδός της Μπάγερν"

Ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ τόνισε, με δηλώσεις του πως είναι καλύτερος προπονητής απ' ότι το 2012 και πως όποιος θέλει μόνο επιτυχίες, ας γίνει οπαδός της Μπάγερν Μονάχου.

Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, μετράει ήδη οκτώ ήττες και δε λέει να σηκώσει κεφάλι.

Πάντως, ο προπονητής της δεν προτίθεται να τα παρατήσει και θα μείνει να παλέψει, ώστε να αντιστραφεί το κλίμα. Άλλωστε, ο ίδιος πιστεύει πως είναι καλύτερος απ' ό,τι δυο χρόνια πριν που η ομάδα του έφτανε μέχρι τον τελικό του Champions League.

Ο ίδιος, τόνισε σε δηλώσεις του πως "δεν περίμενα ότι θα βρισκόμασταν σε τόσο δύσκολη θέση. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς και δεχόμαστε εύκολα γκολ. Δεν τα παρατάω, είμαι μαχητής και όσο η Ντόρτμουντ με θέλει εδώ, θα συνεχίζω. Πιστεύω πως είμαι καλύτερος προπονητής από ό,τι το 2012, έστω κι αν δεν φαίνεται στη βαθμολογία".

Για τις αποδοκιμασίες εναντίον της ομάδας του και του ίδιου, είπε πως τις κατανοεί, ότι είναι φυσιολογικές, αλλά " όποιος αποδοκιμάζει, πρέπει να αναρωτηθεί αν έτσι βοηθά την ομάδα ή όχι". Μάλιστα, κατέληξε πως η γκρίνια δεν βοηθά κανέναν και πως "όποιος θέλει μόνο επιτυχίες, να γίνει οπαδός της Μπάγερν Μονάχου".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ