ΣΤΗΛΕΣ

To δώρο του Μέσι στον Γκερντ Μίλερ!

To δώρο του Μέσι στον Γκερντ Μίλερ!

Μία φανέλα με την υπογραφή του χάρισε ο Λιονέλ Μέσι στον Γκερντ Μίλερ, συνοδευόμενη από γράμμα του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, προς τον ομόλογό του της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

Λίγο μετά την κατάκτηση της τέταρτης διαδοχικής "Χρυσής Μπάλας" και την κατάρριψη του ρεκόρ τερμάτων μέσα σε μία χρονιά, ο Λιονέλ Μέσι θέλησε να τιμήσει τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ.

Το έκανε μάλιστα με άκρως ιδιαίτερο τρόπο, καθώς έστειλε στον θρυλικό Γκερντ Μίλερ μία υπογεγραμμένη φανέλα του με την εξής αφιέρωση: "Για τον Γκερντ Μίλερ, με σεβασμό και θαυμασμό. Αγκαλιές".

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, οποίος σταμάτησε στα 91 γκολ μέσα στο 2012 σε όλες τις διοργανώσεις ξεπερνώντας τα 85 του Μίλερ το 1972, έστειλε επίσης και ένα γράμμα που είχε αποστολέα τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, με τον παραλήπτη να είναι ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

"Εκφράζουμε την αναγνώρισή μας στη φιγούρα και και στην προσωπικότητα που συνιστά ο Γκερντ Μίλερ.

Η αγάπη και ο θαυμασμός που έχει ο σύλλογός μας για τη Μπάγερν και τους υποστηρικτές της φάνηκε για μία ακόμα φορά μέσα από τον ιστορικό δεσμό μεταξύ των δύο αυτών παικτών που έθεσαν νέα δεδομένα και γέννησαν τόσα συναισθήματα στους οπαδούς των δύο ομάδων", αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του βαυαρικού συλλόγου ο Ροσέλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ