ΣΤΗΛΕΣ

Το "δράμα" του Ζίκο

Το "δράμα" του Ζίκο
Ζίκο

Ο Ζίκο ζει ένα δράμα, αφού η ομοσπονδία του Ιράκ καθυστερεί τις πληρωμές τόσο στον ίδιο όσο και στους βοηθούς του, όταν αυτοί πάνε για προπόνηση...

Για τον ποδοσφαιριστή Ζίκο δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως είναι αυτόματα και κορυφαίος τεχνικός, κάτι που διαπιστώσαμε άλλωστε και από το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό.

Πλέον ο Ζίκο βγάζει το ψωμί του (όταν πάει για προπόνηση), στον πάγκο του Ιράκ, όπου έχει συμβόλαιο από τον Αύγουστο του 2011, όταν κι έφυγε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Φλαμένγκο.

Ο Ζίκο λοιπόν ζει ένα δράμα. Όπως άφησε να εννοηθεί, λίγο πριν το φιλικό με την Βραζιλία, η ομοσπονδία του Ιράκ τον έχει απλήρωτο εδώ και τέσσερις μήνες! Τόσο τον ίδιο όσο και τους συνεργάτες του (όταν πάνε για προπόνηση).

Το κακό ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο, με τον Ζίκο να παραπονιέται για καθυστερήσεις στις πληρωμές, όμως φαίνεται πως παράγινε και πλέον είναι έτοιμος να πάρει δραστικά μέτρα.

Τώρα όσοι έχετε απορία για το "όταν πάει για προπόνηση" που λέμε συνέχεια, να πούμε πως ο Ζίκο συνήθως δίνει τις εντολές του από απόσταση, κατευθύνει το επιτελείο του από απόσταση και κάθεται στον πάγκο μόνο πριν από σημαντικά ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ