ΣΤΗΛΕΣ

Το... διακριτικό τατουάζ του Κρις Μπος

Το... διακριτικό τατουάζ του Κρις Μπος

Μια ολόκληρη.... τοιχογραφία έφτιαξε ο Κρις Μπος στην πλάτη του. Δείτε το τεράστιο τατουάζ του All Star των Χιτ και την... ανατριχιαστική εικόνα (πιθανότατα) της συντρόφου του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κρις Μπος δεν φημίζεται για την ευγλωττία του. Έτσι ο ψηλός των Μαϊάμι Χιτ επέλεξε να... ζωγραφίσει όσα ήθελε να πει

Με το λοκ άουτ σε πλήρη ισχύ και τις μεταγραφικές ειδήσεις στο ναδίρ, οι ρεπόρτερ του NBA ανακάλυψαν το νέο λουκ του Μπος.

Μπορεί ο Σακίλ Ο'Νιλ να τον αποκάλεσε "softy" δηλαδή μαλθακό, ωστόσο ο Μπος συναγωνίζεται τα άγνωστα σε αριθμό τατουάζ του "Αριστοτέλη".

Ο Μπος ζωγράφισε δέντρα, κλαδιά, γεράκια, μουσικές νότες, το Κολοσσιαίο στη μεγάλη πλάτη του (2.11 είναι ο άνθρωπος), αλλά αυτό που κεντρίζει την προσοχή είναι ένα γυναικείο κεφάλι που κρατάει ένα κρανίο και πάει να το φάει.

Δείτε ολόκληρη τη σύνθεση:

Το... διακριτικό τατουάζ του Κρις Μπος

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές πρόκειται για τη σύντροφο του, Έντριεν Νικόλ Γουίλιαμς, την οποία αρνήθηκε ότι έχει παντρευτεί. Μήπως ήθελε να της στείλει μήνυμα ότι του ρουφάει το αίμα ή καλύτερα των τραπεζικών του καταθέσεων.

Ποιος ξέρει! Ίσως όταν λυθεί το λοκ άουτ ο Μπος μας απαντήσει. Μάλλον καλύτερα θα το ζωγραφίσει γιατί είπαμε, τα λόγια δεν τα έχει εύκολα.

Δείτε εδώ το making of:

Το... διακριτικό τατουάζ του Κρις Μπος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ