ΣΤΗΛΕΣ

Το απίστευτο πανό για (Βικτόρια) Μπέκαμ

Το απίστευτο πανό για (Βικτόρια) Μπέκαμ

Μια έκπληξη περίμενε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στο ματς της Σεντ-Ετιέν με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους φιλάθλους της πρώτης να αναρτούν ένα πανό για τον ίδιο. Ή μήπως για την γυναίκα του; Δείτε την φωτογραφία μέσα στο κείμενο και θα καταλάβετε...

Στην Ελλάδα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει πανό σε ντέρμπι με εμετικό περιεχόμενο που προσβάλει έναν παίκτη ή ακόμα και την οικογένειά του.

Στην Γαλλία φαίνεται πως είναι πιο πολιτισμένοι ή τουλάχιστον πιο ευρηματικοί και αποφάσισαν να πικάρουν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ μ' έναν πιο πρωτότυπο και χιουμοριστικό τρόπο.

Τα υλικά ήταν ίδια. Πανό ή αλλιώς πανί, μπογιές και μαεστρία. Αυτό που διέφερε ήταν το περιεχόμενο και όχι τόσο το νόημα. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν ήταν προσβλητικό, αλλά ούτε και αποθεωτικό.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι... Η Σεντ Ετιέν υποδεχόταν την Παρί Σεν Ζερμέν. Ένα ντέρμπι από τα παλιά, που παρά την διαφορά των δύο ομάδων συγκεντρώνει πάνω του όλα τα φώτα.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων θέλησαν να πικάρουν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και ξετύλιξαν ένα πανό που έγραφε: "Μπέκαμ σ' αγαπώ". Όλα καλά μέχρι εδώ.

Το πανό όμως δεν είχε απλωθεί όσο θα έπρεπε και με μια δεύτερη ματιά βλέπουμε πως γράφει: "Βικτόρια Μπέκαμ σ' αγαπώ". Αυτό κι αν είναι "τρολ".

Το απίστευτο πανό για (Βικτόρια) Μπέκαμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ