ΣΤΗΛΕΣ

Το ζέσταμα-παρωδία του Ντουμπιά

Το ζέσταμα-παρωδία του Ντουμπιά

Ο Σεϊντού Ντουμπιά κατάφερε να εξοργίσει τους οπαδούς της Ρόμα μετά τη δημοσίευση ενός video που τον δείχνει την ώρα της "προθέρμανσής" του κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ίντερ. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Σεϊντού Ντουμπιά αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από τη Ρόμα για να γεμίσει το κενό μετά την αποχώρηση του Ματία Ντέστρο (Μίλαν), όμως μέχρι στιγμής οι άνθρωποι των "λύκων" μόνο ευχαριστημένοι δεν πρέπει να αισθάνονται με την επιλογή τους.

Κάθε άλλο μάλιστα. Ο 27χρονος επιθετικός δεν έχει ακόμα πετύχει ούτε ένα γκολ στις τέσσερις συμμετοχές με τη νέα του ομάδα ενώ η παρουσία του στο Κόπα Άφρικα με την Ακτή Ελεφαντοστού φαίνεται πως τον έχει επηρεάσει (όπως και τον συμπατριώτη του Ζερβινιό) αφού δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που ήταν άκρως αποτελεσματικός αγωνιζόμενος με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας την περασμένη πενταετία.

Πάντως το... κερασάκι στην τούρτα όσον αφορά στην υποτονική παρουσία του Ιβοριανού στη Ρόμα μπήκε το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος με την Ίντερ ( ήττα με 2-1 για τους "τζαλορόσι" ).

Το ζέσταμα-παρωδία του Ντουμπιά

Η Ρόμα δαπάνησε 14.400.000 ευρώ για να πάρει τον Ντουμπιά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος που προβλέπει ότι θα δώσει επιπλέον 1.500.000 ευρώ εάν ο Ντουμπιά πετύχει συγκεκριμένους αγωνιστικούς στόχους με το σύλλογο

Ο Ρούντι Γκαρσία είχε σηκώσει με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου τον Ντουμπιά για να κάνει προθέρμανση (πέρασε τελικά στο 90' στο ματς μετά το γκολ του Ικάρντι) όμως εκείνος δεν φάνηκε τόσο "ζεστός" στο να εκτελέσει στο 100% τις ασκήσεις του και πέρασε την περισσότερη ώρα κοιτώντας το ματς!

Για κακή του τύχη ένας φίλαθλος είχε την έμπνευση να καταγράψει τις κινήσεις του μέσω της κάμερας του κινητού τηλεφώνου και να δημοσιεύσει το video, κάνοντας τους οπαδούς της Ρόμα να αγανακτήσουν με αυτή την εικόνα.

Και να σκεφτεί κανείς ότι μία ημέρα μετά την ήττα στο "Meazza" που έριξε τη Ρόμα στην 3η θέση της βαθμολογίας, ο Μίραλεμ Πιάνιτς έκανε λόγο για "συμπεριφορές που χρειάζονται αλλαγή τόσο εντός γηπέδου όσο και στην προπόνηση".

Η προπόνηση-παρωδία του Ντουμπιά κατά τη διάρκεια του Ίντερ-Ρόμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ