ΣΤΗΛΕΣ

Το "προκλητικό" tweet της Παρί για την Τσέλσι!

Το "προκλητικό" tweet της Παρί για την Τσέλσι!

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει ξεχάσει ακόμα τον περσινό της αποκλεισμό από την Τσέλσι στο CL. Δείτε τι έγραψαν οι Παριζιάνοι στο Twitter ενόψει της πρώτης φετινής μάχης με την ομάδα του Μουρίνιο.

Την περασμένη σεζόν η Τσέλσι έκανε ένα απίστευτο "χουνέρι" στην Παρί Σεν Ζερμέν καθώς αν και ηττήθηκε με 3-1 στο "Parc des Princes" στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Champions League, στη ρεβάνς επιβλήθηκε με 2-0 χάρη σε γκολ του Ντεμπά Μπα στο φινάλε και πήρε εκείνη το εισιτήριο για τους "4" της διοργάνωσης.

Φέτος η κληρωτίδα έφερε αντιμέτωπες τις δύο ομάδες στον πρώτο γύρο της νοκ-άουτ φάσης (φάση των "16") και οι άνθρωποι της Παρί θέλουν όσο τίποτα άλλο να πάρουν εκδίκηση από τους Λονδρέζους για το περσινό τους πάθημα.

Το "προκλητικό" tweet της Παρί για την Τσέλσι!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε μονομαχία με τον Τζον Τέρι από τις περσινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση

Αυτό το έδειξαν μάλιστα με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο καθώς ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό των πρωταθλητών Γαλλίας στο Twitter το εξής μήνυμα: "Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο... έναν χρόνο μετά".

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξίσου "δυνατό" είναι και το σημερινό πρωτοσέλιδο της γαλλικής "Equipe", το οποίο έχει φωτογραφία με αρκετούς παίκτες της Παρί και τίτλο "Εντυπωσιάστε μας"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ