ΣΤΗΛΕΣ

Θύματα ληστείας παίκτες της εθνικής Ισπανίας

Θύματα ληστείας παίκτες της εθνικής Ισπανίας

Θύματα ληστείας έπεσαν ορισμένοι παίκτες της εθνικής Ισπανίας, στο ξενοδοχείο που διέμεναν στην περιοχή Ρεσίφε της Βραζιλίας. Πιθανοί δράστες, φαίνεται να είναι μερικές γυναίκες, τις οποίες τις είχαν καλέσει οι ίδιοι οι Ισπανοί παίκτες, στο ξενοδοχείο τους.

Μετά το 2-1 της Ισπανίας επί της Ουρουγουάης για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, οι παίκτες αποφάσισαν να κάνουν ένα πάρτι στο ξενοδοχείο που διέμεναν ώστε να πανηγυρίσουν τη νίκη τους.

Στο πάρτι, όπως αναφέρουν βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, στο πάρτι των Ισπανών, ήταν καλεσμένη μια μπάντα για να παίξει μουσική, ενώ και 5 γυναίκες. Η μπύρα και η καϊπιρίνια ήταν άφθονες στο πάρτι, ενώ κάποια στιγμή, φαίνεται πως έξι παίκτες αποφάσισαν να παίξουν στριπ πόκερ με τις γυναίκες, ώστε να περάσει λίγο πιο ευχάριστα το βράδυ.

Όταν οι γυναίκες έφυγαν το επόμενο πρωί, οι παίκτες της Ισπανίας, αντιλήφθηκαν πως έλειπαν πως περίπου 1.000 ευρώ έλειπαν. Αμέσως ειδοποίησαν το ξενοδοχείο, και η ασφάλεια, άρχισε να ψάχνει παντού, αλλά και να ανακρίνει το προσωπικό.

Δεν βρέθηκε κάτι, και οι πιο πιθανοί δράστες απ' ότι φαίνεται πρέπει να ήταν οι γυναίκες που είχαν φέρει το προηγούμενο βράδυ οι Ισπανοί. Οι σεκιούριτι του ξενοδοχείου, μαζί με την αστυνομία, τις τελευταίες μέρες επεξεργάζονται το υλικό από τις κάμερες, προκειμένου να δουν τι ακριβώς συνέβη.

Από τη μεριά του, το ξενοδοχείο, δεν θέλησε να διαρρεύσει το συμβάν, μιας και δεν επιθυμεί να χαλάσει η "καλή" του φήμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ