ΣΤΗΛΕΣ

Τα παιδία (...της Τσέλσι) παίζει!

Τα παιδία (...της Τσέλσι) παίζει!

Οι πρόσφατες πλάκες που σκάρωσαν ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στην ρεπόρτερ της ομάδας Τζίτζι Σάλμον, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο στις τάξεις των "μπλε". Δείτε πως είχαν περιποιηθεί πριν χρόνια έναν άλλο δημοσιογράφο του Chelsea TV, αλλά και την πρόσφατη κόντρα της Σάλμον στον αέρα με συντάκτη της Mirror!

Το όνομα "Chelsea TV" πιθανότατα να αλλάξει σύντομα σε... "Xavales TV" για να ανταποκρίνεται καλύτερα στο ύφος του καναλιού, καθώς οι πλάκες των ποδοσφαιριστών των "μπλε" στους ρεπόρτερ της ομάδας δεν έχουν τελειωμό!

Πριν λίγες μέρες πρωταγωνίστησε ο Νταβίντ Λουίζ "κοροϊδεύοντας" την... άτυχη δημοσιογράφο του Chelsea TV Τζίτζι Σάλμον, για να ακολουθήσει και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά κάνοντας αντίστοιχη πλάκα στην ίδια κοπέλα.

Οι πλάκες όμως των "μπλε" στον αέρα του Chelsea TV δεν είναι κάτι που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό, καθώς όπως βλέπετε και στο παρακάτω video είναι κάτι σαν... παράδοση να πειράζεις τους δημοσιογράφους του καναλιού!

Πίσω στο 2007 και ο Νέιλ Μπαρνέτ δέχεται "επίθεση" με αλεύρι και αυγά από τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι! Δείτε το στιγμιότυπο:

Η... εκδίκηση της Σάλμον

Γυρίζουμε όμως γρήγορα γρήγορα στο 2011 και αν νομίζετε, πατώντας τα links στον πρόλογο του κειμένου, ότι η Τζίτζι Σάλμον είναι μια κοπελίτσα που την κάνει όποιος θέλει, ό,τι θέλει... είστε γελασμένοι!

Πριν λίγες μέρες ο δημοσιογράφος της Μirror, Μάρτιν Λίπτον, έγραψε ότι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι ζήτησαν από τον Αμπράμοβιτς να φέρει πίσω τον Μουρίνιο. Η Σάλμον κάλεσε στο στούντιο του Chelsea TV τον συντάκτη του κειμένου και τον... ανέκρινε ζητώντας του να κατονομάσει τους παίκτες.

Ο... πολύς Λίπτον, ένιωσε άβολα με την επιμονή της Σάλμον και απαντούσε με γενικόλογα πως "όλοι ξέρουμε ποιος δίνει τις πληροφορίες" και άλλα παρόμοια.

Η ρεπόρτερ συνέχισε ατάραχη να τον πιέζει και αυτός κατέληξε στο "ατράνταχτο" επιχείρημα ότι είναι... ηλίθια! Ούτε αυτό βέβαια δεν πτόησε την Σάλμον που αποφάνθηκε ότι ο Λίπτον δεν ξέρει τίποτα!

Δείτε το στιγμιότυπο ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους και να είστε σίγουροι ότι σύντομα η Τζίτζι Σάλμον θα "εκδικηθεί" και τους παίκτες της Τσέλσι για ό,τι της κάνουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ