ΣΤΗΛΕΣ

Tα κορυφαία αυτογκόλ όλων των εποχών!

Tα κορυφαία αυτογκόλ όλων των εποχών!

Αγγλικό ΜΜΕ παρουσίασε τα 10 πιο θεαματικά αυτογκόλ όλων των εποχών, με τον Όλοφ Μέλμπεργκ να συμπρωταγωνιστεί σε ένα από αυτά. Απολαύστε στιγμές γέλιου (videos)!

To περίφημο αυτογκόλ του Φέστους Μπέιζ που σημειώθηκε το Δεκέμβριο για το πρωτάθλημα του Χονγκ Κονγκ τοποθέτησε ψηλά τον πήχη (χαρακτηρίστηκε από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ ως το "αυτογκόλ του αιώνα"), ενώ έκανε πολύ κόσμο να αναρωτηθεί: "ποιο είναι άραγε το πιο αστείο αυτογκόλ που έχουμε δει ποτέ στα γήπεδα";

Τη σπαζοκεφαλιά αυτή επιχείρησαν να λύσουν μέσα στην εορταστική περίοδο και οι αθλητικοί συντάκτες της αγγλικής "Telegraph", οι οποίοι αφού πρώτα έστυψαν το μυαλό τους και ξεσκόνισαν τα αρχεία τους, εντέλει έφτιαξαν μία καθόλα φανταχτερή λίστα που περιλαμβάνει το Τοπ-10 αυτογκόλ που έχουν αφήσει εποχή.

Τερμάτων δηλαδή που οι δημιουργοί τους έβαλαν στο μίξερ τέχνη, φαντασία και απίστευτες δόσεις γκαντεμιάς προκειμένου να περάσουν στην ποδοσφαιρική αθανασία για τις μεγαλειώδεις στιγμές γέλιου που προσέφεραν.

Με την υποσημείωση ότι ήταν λογικό οι Άγγλοι να παινέψουν το σπίτι τους και να εντάξουν σε αυτή την ξεχωριστή λίστα φάσεις ως επί το πλείστον από τα πρωταθλήματά τους, πάμε να απολαύσουμε το τοπ-10 των "κορυφαίων" αυτογκόλ με... αντίστροφη μέτρηση:

10. Λαουρέν (Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ)

9. Τόνι Πόποβιτς (Πόρτσμουθ - Κρίσταλ Πάλας)

8. Πέτερ Ένκελμαν μαζί με... Μέλμπεργκ (Μπέρμινχαμ - Άστον Βίλα)

7. Τζίμι Τραορέ (Μπέρνλι - Λίβερπουλ)

6. Κρις Μπρας (Ντάρλινγκτον - Μπέρι)

5. Φέστους Μπέιζ (Σουν Χέι - Σίτιζεν)

4. Γουέιν Χάτσγουελ (Μόρκαμπ - Φόρεστ Γκριν)

3. Πάβολ Ντούριτσα (Ντεμπρετσένι - Φέχερβαρ)

2. Τζέιμι Πόλοκ (Μάντσεστερ Σίτι - ΚΠΡ)

1. Λι Ντίξον (Άρσεναλ - Κόβεντρι)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ