ΣΤΗΛΕΣ

Τα 10 μαγικά τακουνάκια που έγραψαν ιστορία!

Τα 10 μαγικά τακουνάκια που έγραψαν ιστορία!

Με αφορμή το "μαγικό" του Φραντσέσκο Τότι στο Ρόμα-Πάρμα, τo Sport24.gr σας παρουσιάζει 10 ιστορικά τακουνάκια που "χάζεψαν" αντιπάλους και εξέδρα. Από τους Ροναλντίνιο, Ρονάλντο και Ίμπρα μέχρι τον... Τάσο Κάκο (videos)!

Τα "τρικ" με τη μπάλα προσθέτουν το αλατοπίπερο στο ποδόσφαιρο και αυτό το κατάλαβαν πολύ καλά όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του "Ολίμπικο" το βράδυ της Κυριακής, με τον Φραντσέσκο Τότι να κάνει μία εξωπραγματική πάσα με τακουνάκι στον αγώνα με την Πάρμα (2-0 το τελικό σκορ για τους "τζαλορόσι") η οποία κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο "καπιτάνο" των Ρωμαίων δεν είναι πάντως ο μόνος που έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά του στο χορτάρι με αυτό τον τρόπο, καθώς ανάλογα μαγικά τακουνάκια έχουν λάβει χώρα με πρωταγωνιστές μεγάλους άσους της "στρογγυλής θεάς".

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τακουνάκια που έχουμε χορτάσει στα γήπεδα, με τους Ρονάλντο, Ιμπραχίμοβιτς, Ροναλντίνιο να ανεβάζουν την... αδρεναλίνη με τις εμπνεύσεις τους αλλά και τους Μάριο Μπαλοτέλι και Τάσο Κάκο (!) να βάζουν την ξεχωριστή τους πινελιά στον καμβά.

Ο "Σούπερ Μάριο" γιατί έχει κάνει ένα από τα πιο αποτυχημένα τακουνάκια στην ιστορία του ποδοσφαίρου (είχε αναγκάσει μάλιστα τον Μαντσίνι να τον κάνει άμεσα αλλαγή στο φιλικό των Γκάλαξι με τη Σίτι το καλοκαίρι του 2011, από σεβασμό προς τους φιλάθλους) και ο Έλληνας ρέφερι για το τρομερό τακουνάκι του στο ΟΦΗ-Skoda Ξάνθη για τη Super League!

Ώρα για... θέαμα!

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Λάτσιο - Ίντερ)

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης)

Αλεσάντρο Ντιαμάντι (Μπολόνια - Σιένα)

Τόμας Μίλερ (Μπάγερν Μονάχου - Άρσεναλ)

Φραντσέσκο Τότι (Ρόμα - Λέτσε)

Ροναλντίνιο (Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη)

Φερνάντο Ρεδόνδο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ρεάλ Μαδρίτης)

Γκούτι (Ντεπορτίβο Λα Κορούνια - Ρεάλ Μαδρίτης)

Bonus...

Μάριο Μπαλοτέλι (Λος Άντζελες Γκάλαξι - Μάντσεστερ Σίτι)

Τάσος Κάκος (ΟΦΗ - Skoda Ξάνθη)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ