ΡΟΜΑ

Τότι: "Στόχος μου τώρα ο Πιόλα"

Τότι: "Στόχος μου τώρα ο Πιόλα"

Ο Φραντσέσκο Τότι έσπασε το φράγμα των 225 γκολ στη Serie A, με τον καπιτάνο της Ρόμα να δηλώνει πως κυνηγάει πλέον την απόλυτη κορυφή αλλά και την έξοδο στην Ευρώπη.

Χάρη σε μία εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ κόντρα στην Πάρμα στο "Ολίμπικο", ο Φραντσέσκο Τότι ξεπέρασε το βράδυ της Κυριακής τον Γκούναρ Νόρνταλ , και με 226 γκολ στη Serie A είναι πλέον μόνος στη 2η θέση στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών.

Ο ηγέτης των Ρωμαίων δεν αρκείται όμως μόνο σε αυτό το επίτευγμα, καθώς με δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το -ιστορικό για αυτόν- ματς, υπογράμμισε πως θέλει να φτάσει στην κορυφή, στην οποία στρογγυλοκάθεται για πολλές δεκαετίες ο Σίλβιο Πιόλα με τα 274 γκολ!

"Είχα βάλει στόχο να περάσω τον Νόρνταλ και τώρα που τα κατάφερα είμαι χαρούμενος. Είμαι επίσης χαρούμενος για τη νίκη, πιστεύω ότι ήταν μία όμορφη βραδιά όπως τη θέλαμε όλοι μας", ξεκίνησε τις δηλώσεις του και συνέχισε:

Τότι: "Στόχος μου τώρα ο Πιόλα"

"Τώρα ο στόχος μου είναι να ξεπεράσω τον Πιόλα αλλά πρώτα από όλα είναι η Ευρώπη που μετράει περισσότερο από όλα. Η Ρόμα δεν μπορεί να παίζει μόνο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Είχαμε πολλούς πόντους διαφορά από την Ίντερ, τώρα είμαστε στο ίδιο σημείο αν και έχουν ένα ματς λιγότερο.

Ο βασικός μας στόχος πάντως είναι να είμαστε μέσα στις πρώτες έξι ομάδες της βαθμολογίας, μετά θα δούμε τι θα γίνει".

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ