ΣΤΗΛΕΣ

Συνελήφθη ο Σινιόρι για στημένα παιχνίδια!

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΖΕΠΕ ΣΙΝΙΟΡΙ.
ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΥΖΕΠΕ ΣΙΝΙΟΡΙ. MOTION TEAM - ()

Στη σύλληψη 16 ατόμων, ανάμεσα τους και ο πρώην παίκτης του Ηρακλή Μπέπε Σινιόρι προχώρησε η ιταλική αστυνομία. Κατηγορούνται για συμμετοχή σε οργάνωση με στημένα παιχνίδια σε Serie B και Lega Pro1 (Γ΄ κατηγορία).

Οι αρχές της Κρεμόνα σε στενή συνεργασία με την αστυνομία των Μπάρι, Κόμο, Μπολόνια, Ρίμινι, Πεσκάρα, Άσκολι, Ραβένα, Μπενεβέντο, Ρώμης, Τορίνο, Νάπολι και Φεράρα υπό την εποπτεία της Υπηρεσίας Κεντρικών Επιχειρήσεων (SCO) συνέλαβαν 16 υπόπτους.

Προηγήθηκε ενδελεχής έρευνα σε σειρά γεγονότων με ύποπτη στοιχηματική συμπεριφορά τους τελευταίους μήνες, όπου υπήρξαν ενδείξεις αλλοίωσης αποτελεσμάτων τόσο στη Serie B όσο και στη Lega Pro1 (Γ΄ κατηγορία).

Στη συγκεκριμένη οργάνωση φέρονται να εμπλέκονται εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, ενώ υπάρχουν και ηχηρά ονόματα όπως του Μπέπε Σίνιορι που αγωνίστηκε στον Ηρακλή τη σεζόν 2004-2005.

Ο άλλοτε δεινός στράικερ προς το παρόν βρίσκεται σε κατ'οίκον περιορισμό μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως και στο παρελθόν είχαν γίνει συλλήψεις ατόμων της συγκεκριμένης διοργάνωσης, ωστόσο δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν το έργο τους, επεκτείνοντας τις δραστηριότητες τους και σε άλλα πρωταθλήματα.

Συγκλονίζει η καταγγελία πως κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Κρεμονέζε-Παγκανέζε που διεξήχθη στις 14 Νοεμβρίου και έληξε 2-0 υπέρ των γηπεδούχων άγνωστοι έριξαν υπνωτικά χάπια στα αναψυκτικά των ποδοσφαιριστών.

Έτσι στο δεύτερο ημίχρονο έμειναν από δυνάμεις. Μάλιστα ένας ποδοσφαιριστής που δεν κατονομάζεται, μετά τη λήξη της αναμέτρησης είχε ατύχημα με το αυτοκίνητο του!

Στο συγκεκριμένο δίκτυο με στημένα παιχνίδια συμμετέχουν ποδοσφαιριστές, ατζέντηδες και "μεγαλοπαίκτες" του στοιχήματος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ