ΣΤΗΛΕΣ

Στριπτίζ από τον ιδιοκτήτη της Νιούκαστλ!

Στριπτίζ από τον ιδιοκτήτη της Νιούκαστλ!

Το αφεντικό της Νιούκαστλ τρελάθηκε και προσέφερε ένα απείρου κάλλους στριπτίζ σε πάρτι γενεθλίων. Δείτε όλες τις "ζουμερές" λεπτομέρειες (photos).

O 48χρονος ισχυρός άνδρας της Νιούκαστλ είναι γνωστός για τις αδυναμίες του σε πάρτι όμως αυτή τη φορά μάλλον το παράκανε...

Όπως αποκάλυψε η αγγλική ιστοσελίδα "People.co.uk" (εξασφαλίζοντας μάλιστα και επίμαχο υλικό), ο Μάικ Άσλι συμμετείχε σε πάρτι γενεθλίων ενός 40χρονου μέλους της διοίκησης της Νιούκαστλ, ώσπου κάποια στιγμή αποφάσισε να στρέψει πάνω του τα βλέμματα όλων όσοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο κινέζικο εστιατόριο που διοργανώθηκε το πάρτι.

Στο άκουσμα του πασίγνωστου τραγουδιού "You Can Leave Your Hat On", άρχισε να αφαιρεί το ένα μετά το άλλο τα ρούχα του υπό τις επευφημίες της παρέας του, με αποτέλεσμα να μείνει στο τέλος μόνο με το εσώρουχό του και τις κάλτσες του.

"Ο Μάικ δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή και προχώρησε αμέσως σε στριπτίζ την ώρα που ο dj έβαζε το τραγούδι", δήλωσε χαρακτηριστικά ένας από τους παριστάμενους, τονίζοντας ότι το αφεντικό της Νιούκαστλ προκάλεσε θύελλα χειροκροτημάτων και από τις γυναίκες θαμώνες του εστιατορίου.

Για την ιστορία, το... έξαλλο πάρτι του Άσλι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον ιδιοκτήτη της Νιούκαστλ να είναι αρκετά γενναιόδωρος στο ταμείο, πληρώνοντας 2.000 λίρες κατά την αποχώρησή του.

Ο ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ σε τσακίρ κέφι

Στριπτίζ από τον ιδιοκτήτη της Νιούκαστλ!
Στριπτίζ από τον ιδιοκτήτη της Νιούκαστλ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ