ΣΤΗΛΕΣ

Στείλε μου γυμνή φωτό!

Στείλε μου γυμνή φωτό!

Ο Άσλι Κόουλ ζητούσε από μοντέλο να του στείλει γυμνή φωτογραφία της στο κινητό του, ενώ ζητούσε 2η ευκαιρία από τη σύζυγό του. Διαβάστε όλο το στόρι!

Η διάσημη από την παρουσία της στο αγγλικό X Factor, Σέριλ Κόουλ, ένιωσε τη γη να πέφτει κάτω από τα πόδια της όταν μαθεύτηκε ότι ο άσος της Τσέλσι είχε πλαγιάσει με μία αεροσυνοδό την εποχή που την παρακαλούσε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους, όμως φαίνεται πως τα "χτυπήματα" για αυτήν δεν τελείωσαν.

Όπως αποκάλυψε με σημερινό της δημοσίευμα η σκανδαλοθηρική "Sun", ο Άσλι Κόουλ ζητούσε -την περίοδο πάλι που προσπαθούσε να τα ξαναβρεί με τη γυναίκα του- από διάσημο μοντέλο να του στείλει στο κινητό του γυμνή φωτογραφία με τον εαυτό της...

Σύμφωνα μάλιστα με τη μαρτυρία του μοντέλου, της 28χρονης Αμερικανίδας Τζέσικα Ράιαν, το απίστευτο αυτό σκηνικό έλαβε χώρα στα μέσα Ιουνίου, και ενώ οι δυο τους είχαν επαφή για αρκετούς μήνες.

"Τον ρώτησα για τη γυναίκα του, απάντησε ότι δεν ενδιαφερόταν να τα ξαναβρεί μαζί της. Απλά μου έλεγε αυτά που ήθελα να ακούσω", εξομολογήθηκε σε φίλο της το μοντέλο, και πρόσθεσε:

"Λίγες ημέρες αργότερα μου έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό που έλεγε: "Θέλω να σου βάλω μία εργασία. Στείλε μου σε παρακαλώ μία γυμνή φωτογραφία σου".

Στείλε μου γυμνή φωτό!

Ο Άσλι Κόουλ, η πρώην σύζυγός του Σέριλ, και στη μέση το μοντέλο

Προφανώς αυτή η "προχωρημένη" κίνησή του δεν βρήκε ανταπόκριση, αν λάβουμε υπόψη όσα δήλωσε φίλος της στην ίδια εφημερίδα.

"Όταν ζήτησε τη φωτογραφία, τον έδιωξε. Συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν το καλό παιδί που προσποιείτο ότι ήταν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ