ΣΤΗΛΕΣ

Σταρ σε τηλεπαιχνίδι ο Φάμπρεγας

Σταρ σε τηλεπαιχνίδι ο Φάμπρεγας

Οι Σεσκ Φάμπρεγας και Ρόμπιν Φαν Πέρσι συνέθεσαν δίδυμο-φωτιά κατά την παρουσία τους σε αγγλικό τηλεπαιχνίδι. Απολαύστε τους!

Λίγο πριν γίνει κάτοικος Βαρκελώνης, ο Φάμπρεγας συμμετείχε στο τηλεοπτικό σόου "Red or Black" μαζί με τον -τότε- συμπαίκτη του Φαν Πέρσι, με το κανάλι "ITV" να προβάλλει σε μαγνητοσκόπηση το συγκεκριμένο επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας.

Το θέαμα ήταν άκρως συναρπαστικό, με τους δύο παίκτες να είναι αντίπαλοι στο παιχνίδι (ο Ισπανός επιτελικός μέσος φορούσε κόκκινη μπλούζα και ο Ολλανδός στράικερ μαύρη μπλούζα) και να έχουν ως αποστολή να πετύχουν στόχους που βρίσκονταν σε δύο περιστρεφόμενες ρόδες.

Διαβάστε όλα τα νέα των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League στην ειδική κατηγορία του Sport24.gr

Τελικός νικητής (με ανατροπή στο τέλος) ήταν ο Φαν Πέρσι, γεγονός που δεν φάνηκε ωστόσο να στενοχωρεί διόλου τον Φάμπρεγας αν λάβουμε υπόψη το σχόλιο που ανέβασε στη σελίδα του στο Twitter.

"Το σόου ήταν σπουδαίο. Θα πρέπει να ευχαριστήσω όλους όσοι φρόντισαν για να πάρω μέρος. Μεγάλη εμπειρία με φοβερούς παρουσιαστές και εκπληκτικό κοινό", έγραψε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι ο νυν άσος της Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ