ΣΤΗΛΕΣ

Στα τρία πέναλτι μια κόκκινη!

Στα τρία πέναλτι μια κόκκινη!

Νέο απίθανο περιστατικό συνέβη σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Λασιθίου. Δείτε πως και γιατί ένας ποδοσφαιριστής εκτέλεσε το ίδιο πέναλτι τρεις φορές και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα!

Νέο απίθανο περιστατικό συνέβη σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα σε τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Λασιθίου όπου αγωνίστηκαν η Αναγέννηση Ιεράπετρας και η ΑΕ Λακωνίων.

Ο τελικός του Κυπέλλου έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) και στην διαδικασία των πέναλτι είχαμε ένα απίστευτο γεγονός.

Ο παίκτης της Αναγέννησης Ιεράπετρας Νίκος Ζάνταλης εκτέλεσε τρία πέναλτι όπου και τα τρία ήταν εύστοχα και στο τέλος αποβλήθηκε!

Συγκεκριμένα, ο Ζάνταλης εκτέλεσε το πρώτο πέναλτι, αλλά ο διαιτητής δεν είχε σφυρίξει και ζήτησε να γίνει επανάληψη. Στο δεύτερο πέναλτι πάλι ο Ζάνταλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά πάλι το έκανε πριν σφυρίξει ο διαιτητής, ο οποίος εκτός από επανάληψη του έδειξε και την πρώτη κίτρινη κάρτα.

Στο τρίτο πέναλτι ο Ζάνταλης άκουσε το σφύριγμα του διαιτητή εκτέλεσε σκόραρε και έβγαλε την φανέλα του για να πανηγυρίσει! Έτσι ο διαιτητής του έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον απέβαλλε!

Για την ιστορία η Αναγέννηση Ιεράπετρας νίκησε με 8-7 στα πέναλτι την ΑΕ Λακωνίων και κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣ Λασιθίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ