ΣΤΗΛΕΣ

Στα 2 ευρώ το συλλεκτικό χαρτάκι με... Τζαλακώστα

Στα 2 ευρώ το συλλεκτικό χαρτάκι με... Τζαλακώστα

Ένα από τα πιο συλλεκτικά αυτοκόλλητα της Panini από τη δεκαετία του '90, αυτό με εικονιζόμενο τον Βασίλη Τζαλακώστα, έφτασε να πωλείται 2 ευρώ σε διάσημη ιστοσελίδα αγοραπωλησιών!

Ο Βασίλης Τζαλακώστας δεν ήταν από τους πιο προικισμένους παίκτες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο παρόλα αυτά είναι εξαιρετικά γνωστός αλλά και δημοφιλής στο φίλαθλο κοινό.

Αιτία ότι συνέδεσε το όνομά του με την χρυσή φουρνιά του Αθηναϊκού που στις αρχές της δεκαετίας του '90 έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς και ότι θεωρείται ακόμα και σήμερα ως ένας από τους διασημότερους καραφλούς που έχουν εμφανιστεί στα ελληνικά γήπεδα.

Στα 2 ευρώ το συλλεκτικό χαρτάκι με... Τζαλακώστα

Ο Τζαλακώστας ήταν επίσης μέλος της ομάδας του Αθηναϊκού που έπαιξε στον διπλό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 1990-91

Το πόσο μεγάλο "γκελ" κάνει το όνομα Τζαλακώστας αποδεικνύεται πάντως και από ένα ακόμα γεγονός: αυτό είναι το αυτοκόλλητο του άλμπουμ Panini από το 1995 με τη φιγούρα του το οποίο έχει βγει σε δημοπρασία και πωλείται μέσω της διάσημης ιστοσελίδας Ebay έναντι 2 ευρώ!

Δείτε το αυτοκόλλητο της Panini με τον Βασίλη Τζαλακώστα που πωλείται μέσω Ebay.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ