ΣΤΗΛΕΣ

Special... κεμπάμπ από Σνάιντερ-Κάιτ

Special... κεμπάμπ από Σνάιντερ-Κάιτ

Λίγο πριν την τελευταία μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ κόντρα στην Τουρκία, οι Γουέσλι Σνάιντερ και Ντιρκ Κάιτ έδειξαν τις ικανότητές τους στην ετοιμασία του κεμπάμπ (video).

Οι Γουέσλι Σνάιντερ και Ντιρκ Κάιτ αγωνίζονται στο τουρκικό πρωτάθλημα φορώντας τις φανέλες των Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε και το γεγονός αυτό κάνει το βράδυ της Τρίτης ιδιαίτερο για αυτούς.

Ως μέλη της Εθνικής Ολλανδίας θα αντιμετωπίσουν στην έδρα της την Τουρκία η οποία "καίγεται" για τη νίκη ώστε να πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να "πέφτουν πάνω" τους όπως είναι αναμενόμενο για να αποσπάσουν δηλώσεις.

Special... κεμπάμπ από Σνάιντερ-Κάιτ

"Ο Τερίμ κατάφερε με ένα θαύμα να φτάσει ως εδώ την Τουρκία και να διεκδικεί το δεύτερο εισιτήριο.

Δεν νομίζω ότι οι φίλαθλοι της Τουρκίας θα μας καλωσορίσουν", δήλωσε ο Κάιτ, με τον Σνάιντερ να επισημαίνει πως η Ολλανδία δεν πρόκειται να κάνει δώρα σε κανέναν.

Αυτό που είχε πάντως περισσότερο ενδιαφέρον και από τις δηλώσεις τους ήταν ένα video που γυρίστηκε με πρωταγωνιστές τους δύο παίκτες, με τους Σνάιντερ και Κάιτ να "προπονούνται" για το ματς με την Τουρκία προετοιμάζοντας... κεμπάμπ, που αποτελεί ένα παραδοσιακό τουρκικό έδεσμα.

Δείτε το video με τους Σνάιντερ-Κάιτ να κόβουν κεμπάμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ