ΣΤΗΛΕΣ

Σε στριπτιζάδικο ο Μπαλοτέλι!

Σε στριπτιζάδικο ο Μπαλοτέλι!

Οι μπελάδες δεν έχουν τελειωμό για τον Μάριο Μπαλοτέλι. Αυτή η φορά ο φακός των παπαράτσι τον τσάκωσε κατά την έξοδό του από στριπτιζάδικο ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (photos)!

O Ρομπέρτο Μαντσίνι υπερασπίστηκε τον Μάριο Μπαλοτέλι στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (μετά τον αποκλεισμό του από το φιλικό Ιταλία-ΗΠΑ για λόγους πειθαρχίας) βγάζοντας βεβαιότητα ότι αποτελεί τον κορυφαίο Ιταλό επιθετικό, όμως ο "Super Mario" είχε φροντίσε να "προδώσει" τον προπονητή του λίγες ώρες νωρίτερα.

Συγκεκριμένα στις 2.45 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, όταν εθεάθη να βγαίνει μαζί με μερικούς φίλους από το στριπτιζάδικο του Λίβερπουλ "X In The City", με τους φωτογράφους που παραμόνευαν να μη χάνουν την ευκαιρία και να τον απαθανατίζουν.

Δείτε και μερικές από τις πιο απίστευτες γκάφες του Μπαλοτέλι στο Νησί!

Μερικές φωτογραφίες από τη στιγμής της εξόδου του Μπαλοτέλι δημοσιεύει το Σάββατο η αγγλική εφημερίδα "Sun", υπενθυμίζοντας πως ο Μαντσίνι περιμένει από ολους τους παίκτες του να πέφτουν νωρίς στα κρεβάτια τους όταν υπάρχει ματς της πρώτης ομάδας εντός των προσεχών 48 ωρών.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο "Μάντσιο" εκνευρίστηκε ιδιαίτερα όταν έμαθε για τις "νυχτερινές αταξίες" του Μπαλοτέλι, από τη στιγμή που είχε στο μυαλό του να τον ξεκινήσει βασικό με τη Μπόλτον, δίνοντας ανάσες στους Αγκουέρο και Ντζέκο που προέρχονταν από ματς με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο Μαντσίνι δεν θα είναι πάντως ο μοναδικός που θα χρειαστεί να απολογηθεί ο Μπαλοτέλι, καθώς υπάρχει και η σύντροφός του Ραφαέλα Φίκο, που σίγουρα δεν θα "πετάξει τη σκούφια της" όταν μάθει για τις επισκέψεις του Ιταλού επιθετικού σε στριπτιζαδικα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ