ΣΤΗΛΕΣ

Πώς το έχασες βρε Καπέλ;

Πώς το έχασες βρε Καπέλ;

Μία από τις πιο εύκολες ευκαιρίες για γκολ που θα μπορούσαν να του παρουσιαστούν έχασε κόντρα στη Σετούμπαλ ο Ντιέγκο Καπέλ (video).

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ήταν καταιγιστική στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης κόντρα στη Σετούμπαλ, την οποία νίκησε 3-0 και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από έναν μήνα.

Τα "λιοντάρια της Λισσαβώνας" είχαν για σκόρερ τα μεγάλα αστέρια τους στη γραμμή κρούσης Σλιμανί (2 γκολ) και Μοντέρο, ωστόσο θα μπορούσαν να είχαν πετύχει τουλάχιστον ένα ακόμα γκολ αν ο Ντιέγκο Καπέλ δεν έχανε μία ευκαιρία που ΔΕΝ χάνεται!

Η φάση αυτή έλαβε χώρα στο 87ο λεπτό, με τον Αντρέ Καρίγιο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας από πάσα του Νανί και να πλαγιοκοπεί την άμυνα των φιλοξενουμένων από τα δεξιά για να κάνει το γύρισμα την κατάλληλη στιγμή στη μικρή περιοχή.

Εκεί ήρθε σαν τρέιλερ ο Ντιέγκο Καπέλ και ενώ φαινομενικά είχε εύκολο έργο -έχοντας μπροστά του την άδεια από γκολκίπερ εστία- κατάφερε με προβολή να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι! Η αντίδρασή του μετά την χαμένη ευκαιρία είναι χαρακτηριστική...

Απολαύστε τον:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ