ΣΤΗΛΕΣ

Προπονητής επιχειρεί να πνίξει διαιτητή!

Προπονητής επιχειρεί να πνίξει διαιτητή!

Απίστευτα σκηνικά σε τελικό μεταξύ ερασιτεχνικών ομάδων στη Βραζιλία, με προπονητή να αρπάζει βίαια από το λαιμό τον ρέφερι και τον βοηθό διαιτητή να δέχεται χτύπημα από πέτρα. Δείτε το video.

Ιντερνασιονάλ και Σάο Ντεφέντε διεκδίκησαν το τρόπαιο για το "Copa Sul dos Campeões", διοργάνωση με τη συμμετοχή ερασιτεχνικών ομάδων που έλαβε χώρα στην Κρισιούμα, με το ματς όμως να ξεφεύγει γρήγορα από τον έλεγχο του διαιτητή.

Μετά από συμπλοκές εντός αγωνιστικού χώρου ο άρχοντας του αγώνα προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα δείχνοντας από μία κόκκινη κάρτα σε κάθε ομάδα, με την κίνησή του αυτή να αποδεικνύεται... άστοχη εκ των υστέρων.

Οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας τον περικύκλωσαν με άγριες διαθέσεις, ο ίδιος κατάφερε να ξεφύγει αλλά την ώρα που νόμιζε πως είχε "γλιτώσει", ο προπονητής της Ιντερνασιονάλ του επιτέθηκε ξαφνικά, αρπάζοντάς τον με βιαιότητα από το λαιμό.

Προπονητής επιχειρεί να πνίξει διαιτητή!

Παρά ταύτα το ματς συνεχίστηκε κανονικά, για να έρθει λίγη ώρα αργότερα νέο "χτύπημα", με τον βοηθό διαιτητή να ξαπλώνει φαρδύς πλατύς στο χορτάρι μετά από πέτρα που εκτοξεύτηκε στο μέρος του από την εξέδρα των γηπεδούχων.

Τελικά, ο αγώνας έληξε με νικήτρια την Ιντερνασιονάλ με 3-0, με την αστυνομία να μην προχωρεί στην παραμικρή σύλληψη και τον διαιτητή να μην αναφέρει τίποτα στο φύλλο αγώνα. Κοινώς, μία ωραία ατμόσφαιρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ