ΣΤΗΛΕΣ

Προπονητής ξέσπασε στον πάγκο

15.10.2011 KRAKOW , TRENER WISLY KRAKOW ROBERT MAASKANT PODCZAS MECZU PILKO NOZNEJ T - MOBILE EKSTRAKLASY WSILA KRAKOW - JAGIELONIA BIALYSTOK . MECZ ZOSTAL ROZEGRANY NA STADIONIE PRZY UL . REYMONTA .
FOT. MICHAL LEPECKI / AGENCJA GAZETA
 
SLOWA KLUCZOWE:
WISLA SPORT PILKA NOZNA
15.10.2011 KRAKOW , TRENER WISLY KRAKOW ROBERT MAASKANT PODCZAS MECZU PILKO NOZNEJ T - MOBILE EKSTRAKLASY WSILA KRAKOW - JAGIELONIA BIALYSTOK . MECZ ZOSTAL ROZEGRANY NA STADIONIE PRZY UL . REYMONTA . FOT. MICHAL LEPECKI / AGENCJA GAZETA SLOWA KLUCZOWE: WISLA SPORT PILKA NOZNA FOTO-KRAKOW

Ο προπονητής της ολλανδικής Μπρέντα έβγαλε στον πάγκο την αγανάκτηση του για τους χαμένους βαθμούς. Ισοπαλία και χτυπημένο χέρι για τον Ρόμπερτ Μάασκαντ (video).

Ο ήλιος της Μπρέντα δύει μετά την ισοπαλία (2-2) με την ουραγό Ντόρντρεχτ. Η Μπρέντα δεν φαίνεται να μπορεί να αποφύγει τα πλέι οφ για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Προηγούνταν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο της Ντόρντρεχτ, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο δέχθηκε δύο γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών.

Το γκολ του Πίσας για το 2-2 στο 69' έκανε έξαλλο τον προπονητή της Μπρέντα, Ρόμπερτ Μάασκαντ που ξέσπασε στον πάγκο, σπάζοντας το πλαστικό. Όχι μόνο η ομάδα του έχασε τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά ο προπονητής αποχώρησε από το γήπεδο με πόνους στο χέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ