ΣΤΗΛΕΣ

"Πικάρισμα" σε Μέσι από οπαδούς του Περού!

"Πικάρισμα" σε Μέσι από οπαδούς του Περού!

Οι οπαδοί του Περού βρήκαν τον... τρόπο να "αντιμετωπίσουν" τον Λιονέλ Μέσι: φωνάζαν "Κριστιάνο, Κριστιάνο" κατά την άφιξη της αποστολής της Αργεντινής στη Λίμα! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε συνηθίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκεται σε κατάσταση... αμηχανίας με την Εθνική Πορτογαλίας, ακούγοντας οπαδούς σε αεροδρόμια να τον υποδέχονται μονίμως με την ιαχή "Μέσι, Μέσι", τώρα όμως ήρθε η ώρα να δει και ο Λιονέλ Μέσι την... γλύκα!

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου την τελευταία τριετία έφτασε μαζί με την αποστολή της Εθνικής Αργεντινής στη Λίμα ενόψει της 8ης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, με περίπου 200 οπαδούς του Περού να τον υποδέχονται με το σύνθημα "Κριστιάνο, Κριστιάνο".

Φυσικά, η αντιμετώπιση αυτή δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι αντιπαθούν τρομερά τον Μέσι ή συμπαθούν από την άλλη τόσο πολύ τον Κριστιάνο Ρονάλντο, απλά οφείλεται στο ότι ο "Pulce" θεωρείται ο υπαριθμόν Νο 1 κίνδυνος για την ομάδα του Σέρχιο Μαρκαριάν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο 25άχρονος άσος της Μπαρτσελόνα έχει φτάσει τα 28 γκολ με την "αλμπισελέστε" και απέχει μόνο έξι από το να ισοφαρίσει την επίδοση του θρυλικού Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ έχει σκοράρει και στα τέσσερα τελευταία ματς της Αργεντινής συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να είναι πρωτοπόρος του ομίλου στη μάχη των προκριματικών για μία θέση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Όπως όλα δείχνουν μάλιστα, ο Μαρκαριάν θα παίξει με ενισχυμένο κέντρο κόντρα στους Αργεντίνους και θα αναθέσει στον Έντουιν Ρεταμόζο την δύσκολη αποστολή να παίξει man-to-man τον Μέσι προσπαθώντας να περιορίσει τη δράση του.

Να σημειωθεί πως πέρα από τους 200 οπαδούς του Περού που επεφύλαξαν "special" υποδοχή στον Λιονέλ Μέσι, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει βρεθεί στο στόχαστρο και των περουβιανών ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, με αρκετά από αυτά να κυκλοφορούν με πρωτοσέλιδο που καλούν την εθνική ομάδα να νικήσει τον.... Μέσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ